Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Igaz az hogy 35 hetesen mar a...

Igaz az hogy 35 hetesen mar a baba nem mozog anyit mint elotte?

Figyelt kérdés
2008. jan. 27. 19:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Igaz.Mindennap kell valamilyen jelzést érzékelni,a babának már nincs akkora helye, de akkor is kell lennie valamiféle mocorgásnak,amit érez az ember.
2008. jan. 27. 19:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Ezt mondják, de nálam pont fordítva van. Mondjuk az is lehet, hogy most minden mozzanatot érzek. Egy 38 hetes kismama
2008. jan. 27. 21:08
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia

En is igy tudom,h a vegen mar kevesebb a helye es kevesebbet is mozog,de ahogy irtak mar elottem is van akinel ez mas.Ne aggodj ha erzed mindennap akkor biztos nincsen semmi gond.

Es kitartast neked mar nagyon kozel van,h a kezedbe fogasd a picikedet,En meg annyira messze vagyok tole sajnos.

9 hetes kismama

2008. jan. 27. 23:43
 4/4 anonim ***** válasza:

Hidd el,mintha csak tegnap lettem volna 9 hetes,és most meg már a 24en járok,és élvezem amikor a kislányom bukfenceket vet odabent.Gyorsan el fog telni!

A kérdésre:

Mások lesznek a mozgásai.Ugye legtöbbük ilyenkor fejel lefelé nézeget,és fejlődik még egy hónapot.Mivel nem tud bukfencezni,így mások lesznek a mozgásai,máshogy érzed.Nem olyan intenzív belehullámzik a pocid fajták,hanem egyszercsak kidudorodik a pocid valahol,vagy érzed,hogy a bordáidat tapodja,de attól függetlenül minden nap kell érezni a mozgást.Jövő héten mész UHra,ha nem érzed elég aktívnak a babát,akkor memlítsd meg a dokinak.

2008. jan. 28. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!