Más is horkolt a terhessége alatt? Kb.1 hete horkolok.
Figyelt kérdés
2011. jan. 29. 10:44
11/13 anonim válasza:
Igen:(( :DDD én is!
A párom jókat röhög rajtam e miatt:))
Mondtam neki,hogy szerintem aludnia kellene nem hallgatózni:)
Minden jót Nektek!
Legalább a fiúk is meg tudják ,amit mi már régóta....:)))
12/13 anonim válasza:
De jó, hogy nem vagyok egyedül! 34. hétben járok, kb egy hete éjszaka szerintem félálomban vergődtem, amikor meghallottam, hogy mellettem a férjem felsóhajt és az mondja, "hajj istenem!" Erre felriadtam, ránéztem, "szivem, mi a baj??" (azt hittem rosszat álmodott) Erre ő: úgy horkolsz, hogy nem tudok aludni! :DDDD
Nekem is nagyon kellemetlen, azóta már többször magam is felébredtem rá, szörnyű. Most kérdezgetem, de mindig nyugtat, hogy áá nem is, meg csak egy kicsit néha.
Remélem el fog múlni...
13/13 A kérdező kommentje:
Hasonló sztorim nekem is van, mint az utolsó Válaszolónak :D Pár napja csak kicsit horkolok meg ritkán, legalább is ezt mondja. :) Már csak 5 hét van nekem és remélem azután megszűnik tényleg.
2011. febr. 11. 15:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!