Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Uzsokiból ajánlanátok nőgyógyá...

Uzsokiból ajánlanátok nőgyógyászt?

Figyelt kérdés
Megbízható, szakmáját szerető (a kismamákban nem két lábon járó pénztárcát látó) orvost keresek, aki tényleg odafigyel a kismamára. Akár privátban is megírhatjátok, hogy mennyi az alkalmankénti vizsgálat, mennyi a szülés, a vérvételt, genetikai vizsgálatot, stb. magánban vagy a kórházban végzi, vagy beutaló alapján oda kell mennem, ahova területileg tartozom? Hol van pl. a magánrendelője? Szülésre tényleg oda szokott érni, mert hallok olyat is, hogy csak elkéri a pénzt valaki, aztán lekési a szülést. Szóval mindenféle információ érdekel! Előre is köszönöm.
2011. jan. 29. 08:06
 1/6 anonim ***** válasza:

Én ügyeleten szültem az Uzsokiban pár hónapja szóval magándokit nem tudok ajánlani,DE amikor felvettek a kórházba akkor Gál doktor volt az ügyeletes és nagyon rendes volt velem,alapos,nagyon megvoltam vele elégedve még így is hogy nem volt fogadott doki!

Többet sajnos nem tudok róla,de ajánlanám!

2011. jan. 29. 09:31
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Úgy hallottam, átépítették a szülészetet. Mennyire voltál elégedett az ottani bánásmóddal, az orvosokkal, szülésznőkkel, csecsemősökkel? Főleg, hogy nem is volt fogadott orvosod? Köszi előre is, ha válaszolsz.
2011. jan. 29. 19:29
 3/6 anonim ***** válasza:

Én csak jót hallottam az uzsokiról. gyönyörűen néz ki, ott lakom nem messze. én is ott fogok szülni és örülök neki, a védőnő is dicséri, hogy nagyon rendben zajlik ott minden. orvosokat azokat nem ismerek, de mondom, a visszajelzések jók és télleg kellemes a kórház is.

annak idején még anyukám is ott szült, izgi lesz odamenni nekem is :D

2011. jan. 29. 20:25
 4/6 anonim ***** válasza:
jah jut eszembe!nem tudom, hogy lehet- e ő fogadott dokinak felkérni, de zúglóban a legjobban dicsért orvos a Hajdú doktor. azt mondják nagyon jó szakember, nekem ő az orvosom, de nem fogadott, mert én az sztk-ba direkt hozzámentem és így tartozom hozzá.
2011. jan. 29. 20:27
 5/6 A kérdező kommentje:
Dolgozik a Hajdú doktor? Én is sok jót hallottam róla, személyesen nem ismerem, de úgy hallottam, hogy történt valami baj az egyik kismamájával és emiatt el kellett jönnie a kórházból. Tudsz erről valamit?
2011. jan. 29. 23:47
 6/6 anonim ***** válasza:
hmmm... most megleptél! Hát én erről nem halottam semmit. De szentem minden orvosnál megesik az ilyen sajnos. Az emberek hibáznak, mert emberek. De azért utána nézek. :D Amit viszont észre vettem, hogy senki nincs nála, mint kismama csak 2-3an vagyunk a rendeléseken. Míg a többi orvosnál telt ház van. Gondolom hamar körbement a rossz hír. Én mondjuk nem fogadok orvost, így annál szülök majd, aki éppen ott van.
2011. febr. 4. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!