Uzsokiból ajánlanátok nőgyógyászt?
Figyelt kérdés
Megbízható, szakmáját szerető (a kismamákban nem két lábon járó pénztárcát látó) orvost keresek, aki tényleg odafigyel a kismamára. Akár privátban is megírhatjátok, hogy mennyi az alkalmankénti vizsgálat, mennyi a szülés, a vérvételt, genetikai vizsgálatot, stb. magánban vagy a kórházban végzi, vagy beutaló alapján oda kell mennem, ahova területileg tartozom? Hol van pl. a magánrendelője? Szülésre tényleg oda szokott érni, mert hallok olyat is, hogy csak elkéri a pénzt valaki, aztán lekési a szülést. Szóval mindenféle információ érdekel! Előre is köszönöm.2011. jan. 29. 08:06
1/6 anonim válasza:
Én ügyeleten szültem az Uzsokiban pár hónapja szóval magándokit nem tudok ajánlani,DE amikor felvettek a kórházba akkor Gál doktor volt az ügyeletes és nagyon rendes volt velem,alapos,nagyon megvoltam vele elégedve még így is hogy nem volt fogadott doki!
Többet sajnos nem tudok róla,de ajánlanám!
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Úgy hallottam, átépítették a szülészetet. Mennyire voltál elégedett az ottani bánásmóddal, az orvosokkal, szülésznőkkel, csecsemősökkel? Főleg, hogy nem is volt fogadott orvosod? Köszi előre is, ha válaszolsz.
2011. jan. 29. 19:29
3/6 anonim válasza:
Én csak jót hallottam az uzsokiról. gyönyörűen néz ki, ott lakom nem messze. én is ott fogok szülni és örülök neki, a védőnő is dicséri, hogy nagyon rendben zajlik ott minden. orvosokat azokat nem ismerek, de mondom, a visszajelzések jók és télleg kellemes a kórház is.
annak idején még anyukám is ott szült, izgi lesz odamenni nekem is :D
4/6 anonim válasza:
jah jut eszembe!nem tudom, hogy lehet- e ő fogadott dokinak felkérni, de zúglóban a legjobban dicsért orvos a Hajdú doktor. azt mondják nagyon jó szakember, nekem ő az orvosom, de nem fogadott, mert én az sztk-ba direkt hozzámentem és így tartozom hozzá.
5/6 A kérdező kommentje:
Dolgozik a Hajdú doktor? Én is sok jót hallottam róla, személyesen nem ismerem, de úgy hallottam, hogy történt valami baj az egyik kismamájával és emiatt el kellett jönnie a kórházból. Tudsz erről valamit?
2011. jan. 29. 23:47
6/6 anonim válasza:
hmmm... most megleptél! Hát én erről nem halottam semmit. De szentem minden orvosnál megesik az ilyen sajnos. Az emberek hibáznak, mert emberek. De azért utána nézek. :D Amit viszont észre vettem, hogy senki nincs nála, mint kismama csak 2-3an vagyunk a rendeléseken. Míg a többi orvosnál telt ház van. Gondolom hamar körbement a rossz hír. Én mondjuk nem fogadok orvost, így annál szülök majd, aki éppen ott van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!