Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma voltam uh-án, és azt...

Ma voltam uh-án, és azt mondta a doki, hogy 18. 2 mm-es a babám, úgyhogy holnap leszek pontosan 9 hetes. Ez nem kicsi?

Figyelt kérdés
2008. jan. 27. 19:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Szia

Ezt az oldalt nezd meg,itt hetrol hetre leirja mekkora a baba es milyen szervek hogy fejlodnek.

9 hetes kismama

2008. jan. 27. 19:40
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem ez teljesen jó!

Ha azt vesszük,hogy egyetlen sejtből indut ki,akkor már igenis sokat nőtt.Majd lesz nagyobb is.

Nem értem,hogy miért aggódtok mind ezen.Én is első babás vagyok,és nekem sosem jutott eszembe,hogy kicsi a baba.Sőt,és örülnék is,ha nem egy 4kilós óriásbébit kellene megszülnöm.A hüvelyem és a gátizmom is biztos jobban szeretné.

2008. jan. 27. 19:53
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nekem 8 hetesen volt 14 mm, úgyhogy az tökéletes.

Gratulálok:)

2008. jan. 27. 21:23
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
9. hét Ettől a héttől már nem embrióról, hanem magzatról beszélünk. Megjelennek az agyfélteke-hólyagok, kialakulnak az oldalkamrák és a nagyagy-sarló (falx cerebri). Kezd kialakulni az agyköpenynek is nevezett véredényhálózat (plexus chorioideusok), amely ekkor még csak 2-3 mm vastagságú. A szív belsejében kialakul a szívsövény, amely szétválasztja a szív jobb és bal oldalát. A baba nagysága már 17-24 mm. Az alsó végtagon is megjelennek az ujjsugarak.
2008. jan. 28. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!