Terhesség alatt kell (ene) járni háziorvoshoz?
Én csak akkor mentem hozzá,amikor beutaló kellett,mert nem volt fogadott orvosom,aki adogatta volna a beutalókat vérvételre.
De egyszer amúgy is el kell menni belgyógyász szakrendelésre egy EKG miatt,ez viszont beutalóköteles.Legtöbb helyen ezt a háziorvos állítja ki,bár biztos vannak olyan szerencsések,akinek a nőgyógyász ezt is megcsinálja.Amúgy nincs semmi,ami miatt hozzá kellene menni.
Nem kell járni! Én egyszer voltam nála, mert a belgyógyászati vizsgálatot ő csinálta (EKG). Ha persze táppénzre kerülsz és nem a kórház által, hanem a háziorvos vesz fel, akkor viszont a táppénzes papírért kell járnod. Én ha nem muszáj nem megyek, mert nem szívesen vagyok a sok beteg között. Főleg ebben az influenzás időszakban! Engem a kórházban vettek táppénzre.
23 hetes kismami
Még annyit had... nekem nem a házidoki adja a beutalókat. Nincs fogadott dokim, de a kórházba járok terhesgondozóba. Nekem mindenhez ott adnak beutalót!
A 23 hetes kismami
Én akkor voltam, amikor 10 hetesen táppénzre vettek nőgyógyászati javaslatra, utána kéthetente csak odatelefonáltam, hogy mikor mehetek a papírért, akkor átmentem érte, ennyi. És egyszer voltam belgyógyászati vizsgálaton, de azt is egybekötöttem a jogsihoz szükséges vizsgálattal. Meg ha nem kimondottan a terhesség miatt, de azért azzal összefüggő panaszom volt (nekem sokat fájt a hátam a végén), akkor azért átmentem, meg a végén vizes volt nagyon a lábam, azzal is a háziorvost kerestem meg.
És nagyon gratulálok a hármas ikrekhez!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!