Kismamik! Ti miket almodtatok a babatokkal kapcsolatban?
15 hetes vagyok, mar sokfajta almom volt. Pl: Többször lattam egy edes kis barna haju babat, (nem tudnam bekategorizalni, hogy fiucska vagy lanyka) egy masik almomban szoptattam, egeszen pontosan fröcskölt/ömlött a tejem, es a baba szajat probaltam rahelyezni folyton... :) De volt sajna mar kevesbe jo almom is, hogy autobalesetben borzasztoan beütöm a hasamat es rettenetesen felek, es zokogok. Nehany hete pedig egy lany nevrol almodtam. A legfurabb az, hogy nem is tudtam, hogy LETEZIK ILYEN NEV !!!! A neten neztem utana, aztan csodak csodajara a naptarban is megtalalhato. Raadasul egyre jobban tetszik! :)
Most meseljetek ti! :)
szia. én már túl vagyok a szülésen, de nekem is állandóan fura álmaim voltak. azt mondta a férjem, hogy "golyós" vagyok. a legemlékezetesebb, soha nem felejtem el, az volt, hogy álltam a kórház folyosóján, kezemben volt a Pici. a folyosó végén volt egy kád. én meg elejtettem a Babámat. a hasára esett, felvettem, rámnézett és mosolyogva azt mondta, nem fájt Anya, ne félj. a legfuribb, hogy újjszülött volt, és beszélt. szuperBabát szültem :) valószínű azért álmodtam, mert attól féltem a legjobban, hogy kórházba kell menni, és szar lesz. ehhez képest ma is jó érzéssel gondolok vissza, hülyén hangzik, de egy kicsit hiányzik. mindenki kedves volt. szép emlékeim vannak...
7 hetes Picuri Anyukája
Én még a teherbeesés előtt álmodtam többször is egy kislánnyal, egyszer ovis volt, egyszer meg 14 éves kamasz. :)
Aztán decemberben egy pozitív teszttel, amire rá volt írva, hogy "kislány"! Januárban pozitív lett a teszt!
Ha ezek után fiúnk lesz... :)
Egyszer meg azt álmodtam, hogy tovább éltem az életemet, pedig már megvolt a baba, néhány hónapos volt, és én sokat voltam távol otthonról, mert elfelejtettem, hogy a szobában alszik, és akkor jöttem rá, hogy már mióta nem adtam neki enni! A következő pillantban meg már a DM-ben mászkáltam, a babával, és a bébikészételek közül válogattunk...
Szörnyű volt, mert furdalt iszonyúan a lelkiismeret, hogy hogy felejthettem el a babámat...
8 hetes kismama
Szia!
Én azt álmodom mostanság, hogy vagy szülök, vagy éppen már a kezembe tartom a babámat ami visszabeszél nekem.
Vagy a köldökzsinort vágják vagy éppen szoptatok.
:D 39 hetes
Szia!
Én még nem álmodtam a babámmal,de a párom igen és olyan aranyos volt mikor mesélte hogy ott ült a babánk az ágyon és vigyorgott rá.Azt mondta kisfiú volt barna hajú és szemű.Még nem tudjuk a nemét!19 heteske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!