na én ezeket használtam,az 1.és a 3.megegyezett azzal amit a 12 hetes UH megállapítottak
2009. febr. 5. 18:16
3/9 anonim válasza:
Én február 12-re vagyok kiírva viszont a doki szerint lehet,h. csak március elején fogok szülni. Szóval ugyanaz mint neked kb.3 hét.
Mondjuk én már a végén vagyok szóval ilyenkor már "nem a méret a lényeg":-) de az elején is 1,5-2 hetes difi volt mindig.
Csak arra figyeljetek,h. nehogy megijedjetek az AFP-től ha esetleg rossz lesz. Nekem alacsony lett amiatt,h. hamarabb lett levéve és majdnem belebetegedtem pedig mondták,h. ne foglalkozzak vele.
Az első 2-3 Uh állítólag a mérvadó mert akkor még nagyjából egyformán nőnek a babák.
Üdv
2009. febr. 5. 18:25
4/9 anonim válasza:
Szia! Képzeld a sógórnőmet 1 hónappal számolták el! NAgyon durva nem? Előszőr kiírták április 3.ra aztán március 30.rs és végűl március 1.re.Pedig egyértelmű volt már az elején utolsó mensi alapján hogy március 1!Ez 2007 ben volt!
2009. febr. 5. 18:39
5/9 anonim válasza:
Na akkor erre varjatok gombot .Most kezdtem a 37.hetet meg is volt az első ctg de a doki szerint majd csak március 20.-án fogok szűlni.Akkor minek küldott ctg re ?
mert ugyi akkor még nem lehetek 37 hetes.Pedig az utólsó mensi szerint márc 3 a jó időpont.
2009. febr. 5. 18:47
6/9 anonim válasza:
Engem először okt. 12-re írtak ki, ezt írta be a doki a tanácsadáson a kiskönyvbe. Aztán rájött, hogy elnézett vmit, de már nem volt hajlandó kijavítani szept. 5-re (mert minek is?). Így a 35. héten szültem a 3550 gr-os fiamat...
2009. febr. 5. 19:35
7/9 anonim válasza:
az enyém állítja hogy a márc 20 az jó
2009. febr. 5. 19:45
8/9 anonim válasza:
nekem 3 szülési idő pontom volt volt egy december 17., január 21 és február 10. a kislányom január 16.án született. képzelheted hogy éreztem magam amikor az első időpontott már jocskán hettekkel tul léptük, majd egy kezelő orvosom azzal nyugtatott meg hogy egy jó orvos sosem a menszesz szerint irja ki az időpontott hanem az első ultrahang alapján mivel a 20. hétig minden csemete egyformán nővekszik... megnézte az első uh eredményét és párnapos tévedéssel megmondta hogy mikor szülök.
2009. febr. 5. 20:30
9/9 A kérdező kommentje:
Menstruáció szerint augusztus 30-ra lennék kiírva, uh szerint szeptember 24
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!