Terhesen (12. hét) járhatok-e Zumbára?
Figyelt kérdés
2011. jan. 27. 20:25
1/6 anonim válasza:
Egész biztosan nem mennék és szerintem ezt orvos sem javasolná. Kismama jóga inkább. :)
2/6 anonim válasza:
Szia!!! Nehogy!!! Nem tesz jót a rázkódás a babának! Meg az intenzív mozgástól pl. leválhat a méhlepény. Csakis a kismamatorna engedélyezett!
3/6 anonim válasza:
Én úgy tudom, azt jó mozogni, amit előtte is csináltál.... Zumba, max. annak való, aki előtte rengeteget járt hasonló tornára, és akkor is nagyon kímélően. Én biztos nem mennék, annyi sport van, miért azt kéne választani amiben nem vagyunk biztosak.
4/6 anonim válasza:
én megnézettem a dokimmal jutubon miaz és ő azt mondta hogyha jólesik csinájam,addig amig jólesik...ha fáradok vagy valami nem kellemes üljek le,pihizzek
írd be youtube ba hogy pregnant zumba :)
5/6 anonim válasza:
Kedves utolsó!
Azért ugye nem gondolod, hogy ez normális dolog? Feltételezem, a kérdező nem zumba oktató, az a lány pedig azért van fent a neten, mert rendhagyó! És adjon érte hálát, hogy nem lett baja a babájának!
Én is zumbázom, és 12 hetesen talán még fogok, ha jólesik, de harmincvalahány hetesen....Tuti nem!
Én voltam kisebb biciklitúrán 7 hónaposan, de nagyon óvatos voltam, nem ugrándoztam a nyeregben:P.
Persze, talán a bungie jumping se árt, de ki reszkírozna meg ilyet?!:D
6/6 anonim válasza:
Ha olyan az edzés, mint amire én járok (és csak kezdő!), akkor nem. Nem lehet ugrabugrálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!