Nem tudom, hogy normális-e, de szerintetek hány hetesek lehetünk?
Figyelt kérdés
A válaszok után bővebben kifejtem, de ha most leírnám, már el is árulnám a választ.
2011. jan. 27. 19:12
12/21 A kérdező kommentje:
Ez a link, a 12 hetes pocakról ez nem én vagyok. De döbbenet mekkora :)
2011. jan. 27. 20:21
13/21 anonim válasza:
szerintem nem olyan nagy ha leszamitjuk azt hogy fel vagy puffadva es hogy majd kette torik a gerinced ugy tolod ki a hasad
14/21 A kérdező kommentje:
hát mióta megnövekedett a súlyom, azóta ilyen alapból a testtartásom. :D pedig igyekeztem visszahúzni a csípőm. De látom ez nagyon tetszik neked :D
2011. jan. 27. 20:55
15/21 anonim válasza:
Szerintem normális.Az én pocim is kb.ekkora és 12 hetes vagyok.:)
16/21 anonim válasza:
Én pont 12re akartam tipelni,de láttam,hogy megírtad a választ! Sztem nem nagy a pocid,nekem nagyobb volt 6 hetesen(második babánál)! Ne aggódj minden rendben van!
17/21 anonim válasza:
És ez 13 hetesen ??? :)
pedig 48 kg vok és semmit nem híztam...most 18 hetes vagyok és 48.5 és a pocakomat mindenki jóval nagyobbra tippeli :)))
de sztem a képen is látszódik h ez nem zsír hanem terhes poci :) miért ne lenne normális ??? :)
18/21 anonim válasza:
Ja amúgy én max 12 hétre tippeltem volna uh nekem nem is tűnik nagynak :))
19/21 anonim válasza:
Én 18 hetes vagyok, de messze nincs ilyen pocim :) - sőt reggelente nem is látszik szinte, miután eszem azárt már kerekedik... Picit rossz is, mert mindenki a poakomat keresi, ami még szinte nincs is.
20/21 anonim válasza:
nekem 20 vagy tobb hetesen volt ekkora.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!