Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az utolsó mensim október...

Az utolsó mensim október 16-án volt. 3 hetesek lehetünk?

Figyelt kérdés
A legmegfelelőbb időben próbállkoztunk a férjemmel. Több koraterhességi tünetem is van: lilás nemiszerv, feszülő érzékeny mell, fáradtság(tegnap egész nap feküdtem), mindenen elsirom magam, és ez nállam eddig ritka volt. Érzem, hogy picikét szurkáll a hasaljam. Mivel a teszt még várat magára szeretném tudni,hogy normális ez a szurkálás, lehet ez is egy jel, hogy babát várok?
2007. nov. 6. 15:32
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól számolom, lassan megjön a mensesed, utána vagyis ha nem jön meg jövő héten csinálhatsz tesztet.

A tüneteid terhességre utalnak, de a teszt meg a doki majd megmondja.-)

2007. nov. 6. 15:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Ugyanez van nekem is, csak annyi különbséggel, hogy nekem utoljára okt. 11-én jött meg. Szóval a hét végére letelik a 28-30 nap. És akkor majd kiderül. Én gyanakszom a terhességre, de addig nem tuti a tuti.
2007. nov. 6. 15:52
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
mikor kene megjonnie?rendszeres?en ugy szamoltam hogy kb 30-a korul ovulalhattal ha 28 napos vagy,tehat a teljes fogamzashoz mint tudjuk 3 het kell,ha jol nezem a naptarat egy teszt 18-20-a korul mar 100 %os lehet.persze ezek csak feltetelezesek de ha nem jon meg addig...elobb is tesztelhetsz de szerintem penz kidobas,mert adhat negativ eredmenyt ha meg nincs eleg hcg-d.
2007. nov. 6. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!