Terhesség alatt nyugtató? Ez normális?
Szia!
Az én történetem a következő. Terhességem 24dik hetében autóbalesetet szenvedtünk. Sajnos akkor kitágultam, rendszeres fájásaim lettek, meg a többit nem részletezem nem az a lényeg, kórházba akartak fektetni. De nekem itthon volt egy másfél éves gyerkőcöm. Föltettem az orvosomnak a kérdést, hogy ha nem fekszek be veszélyeztetem e a baba életét. Azt mondta nem, de az a veszély otthon, hogy bármelyik pillanataban beindulhat a szülés és akkor azonnal kórház. Azt mondta megengedi, de egy kiló kenyérnél nem emelhetek nehezebbet és egész nap pihenjek, és fölírt nekem "seduxent". Minden nap kétszer kellett azt hiszem felet bevennem (pedig nem voltam ideges, ezzel szerintem csak ágyhoz akart láncolni).
Az lett az eredmény hogy 1 hónap múlva könyörögtem hadd hagyjam abba mert tényleg csak alszok, és föl se keltem a sírásra se.
De a lényeg szedhettem nőgyógyász adta, és nem csinált bajt.
A vége is happyend lett, hisz a a38 hétre született makk egészségesen :)
Másfél hónapot szedtem a nyugtatót!
Ja és kávéztam is, hisz az én vérnyomásom a béka hátsója alatt van, napi egyet mindig megittam.
Energiaital viszont meg se fordult a fejemben. A kávéról tudott az orvosom is, de a nyugtató meg energiaital az szerintem durva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!