Olvastam, hogy a teljes vérképet a 8-12. héten kell megcsináltatni. A célja a vérszegénység kiszűrése. Mi történik ha vérszegény vagyok?
Jövő héten leszek 12 hetes még nem kaptam semmi féle beutalót, a védőnő azt mondta, hogy behozza, 3 hete várok rá.
Tehát semmiféle vizsgálaton nem voltam még, kiv. a terhesség megállapításán 8 hetesen.
De én tudom, hogy vérszegény vagyok, mindig is az voltam. Ilyenkor mi történik? Ráadásul a vérnyomásom is magas, terhesség előtt nem volt.
Menj, szagolj körül a gyermekrendelő egészséges rendelése körül, mert ha hullaszag van, gyanús, hogy kinyúlt a védőnőd, azért nem csinál semmit :-D
Hol laksz amúgy? Majdnem olyan sz.r az ellátás, mint nálunk. Ha nem megy, kérj a háziorvostól beutalót.
Én abból gondolom, hogy visszaolvasgatok és sok helyen írják, hogy mennyire nincsenek megelégedve, az orvosom is mondta, hogy nem túl jó Mo-n az terhes ellátás, a kismamák csak tengnek lengnek.
Én Miskolc vonzáskörzetében lakom. A kérdéseket és válaszokat visszaolvasva sokan mondják, hogy a szülészeten van terhesgondozás és orvos is, pedig amikor én voltam ott a védőnőhöz küldtek terhesgondozásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!