13x8 mm-es bal oldalon,11X8 mm jobb oldalon látható plexus cysta (a baba agyában) okozhat gondot? Akinek hasonló volt annál hogy alakult ez?
Figyelt kérdés
18 hetes vagyok és ma találták ezt nála. Azt mondták egészséges babáknál is előfordul, de ha nem lennék ilyen fiatal akkor magzatvíz vételre küldenének.
Volt így valaki ? Egészséges a baba ? Felszívódott a ciszta?
2011. jan. 26. 19:34
11/13 A kérdező kommentje:
szia!!
hű! nagyon köszi hogy gondoltál ránk !! :)
Szerencsére minden rendben vele, nagyon okos kisfiú, semmi gondot nem okozott ez nála !!
2012. aug. 7. 15:26
12/13 A kérdező kommentje:
és remélem azok is elolvassák majd akik hasonló helyzetbe kerülnek, és nem esnek pánikba mint én anno !!
2012. aug. 7. 15:28
13/13 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Igen elolvastam, az utolsó mondatodra reagálva. Bőgve jöttem haza a genetikáról, de lehet, hogy mégis van remény. Köszönöm!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!