Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi varhato az utolso honappal...

Mi varhato az utolso honappal kapcsolatban?

Figyelt kérdés
35 hetes vagyok, azt mondogatja nekem mindenki, hogy most fogok majd elkezdeni vizesedi, wc-re jarni igazan es most varhato majd a jelentos sulygyarapodas.
2009. febr. 5. 11:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia! Ez mindenkinél más. Én nyáron szültem, az utolsó hónapokban már a lábfejem a másfélszerese volt mint előtte, de semmi más nem vizesedett. Nagyon hamar elfáradtam, nem éreztem, hogy többször kellett volna WC-re menni. A baba fekvésétől is sok függ szerintem. Az enyém inkább a hasam oldalát rugdalta, így nem nyomta sem a tüdőmet sem más szervem. Ritkán beletalált ugyan a hólyagomba, na akkor kicsit meggörnyedtem, de szerencsére tényleg ritka volt. Az utolsó két hónapban 3 kg-t híztam.
2009. febr. 5. 11:17
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 38 hetes vagyok, már 4 hete nem híztam semmit. És szerintem már nem is fogok, vagy csak nagyon keveset, jelentősen biztosan nem mert már idő sincs rá.Pedig eddig híztam rendesen 16kg van rajtam. Vizesedés nekem alig van. Csak annyi,h. ott marad a zoknim helye a lábamon de ennyi. Wc-re járok sokat de az már legalább 6-8 hete.

Mindenkinek másképp van...ahány terhesség annyi féle.

2009. febr. 5. 11:23
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem is mindenki ezt mondta, de nem volt semmi extra.

Nem vizesedtem egy kicsit se, egy dekát se híztam már. Semmi bajom nem volt, ugyanúgy tornáztam, pörögtem, mint előtte. Különösebben már a pocakom sem nőtt, vagy nem olyan nagy mértékben. Az egyetlen bajom az volt, hogy mivel nem szállt le a pocakom, az utolsó pillanatig nyomta a gyomromat és a tüdőmet. Emiatt nem volt étvágyam, és kicsit fulladtam.

2009. febr. 5. 11:32
 4/5 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat, most megnyugodtam. En sem vizesedem meg nagyon. Remelem mar hizni sem sokat fogok, most jarok +14-nel, es mar igy is olyan "nagymamasan" mozgok, pedig ameddig birom, dolgoznom kell.
2009. febr. 5. 11:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Ugyanazokat tudnám írni,mint a 11,32-es,annyi különbséggel,hogy nekem 36.héttől kezdett kicsit jobban nőni a hasam, de nem is csoda, addig akkora hasam volt,mint egy 25 hetesnek és a baba 40+6-ra 3750/53 lett.
2009. febr. 5. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!