Mi a véleményetek dr. Kovács Eszterről? (SOTE I. )?
Vidéken lakom, és az itteni orvosom felküldött a SOTE-ra retardáció gyanújával. A köldökvéna áramlása sem megfelelő szerinte, így nem tud rendesen fejlődni a baba. Az itteni kórházban két orvos is megnézett, és mindkettő ugyanazt az eredményt kapta. Pesten viszont azt mondták, hogy valóban kisebb az átlagnál a baba, de az még belefér, és a flow. keringés is jó.
Megkérdeztem a doktornőt, h hogyan lehet egy héten belül ekkora különbségeket mérni (az itteni kórházban múlt csütörtökön 1185 grammosra becsülték, Pesten tegnap 1540 g-ra), ráadásul az én kórházamban ketten is megnézték, mire az volt a válasza, h "Itt pedig az ország második legjobb ultrahangosa dolgozik, és én inkább neki hiszek".
Szerinte elegendő a gyakoribb ultrahang és ctg.
Szerintetek mennyire bízhatok meg a doktornő véleményében? (aki egyébként nagyképűnek és kicsit nemtörődömnek tűnt számomra)
Egy 32+3 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!