Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 6. hétben járok és napok...

A 6. hétben járok és napok óta folyamatosan, de tompán fáj ott, ahol a lábam és a felsőtestem "összeér". Ez mitől lehet? Izületi fájdalom valami miatt? Vagy esetleg méhen kívüli terhesség jele lehet?

Figyelt kérdés
ég nem voltam dokinál és más panaszom nincs (nem szurkál, nem görcsöl, nincs vérzés, csak ez a folyamatos, tompa fájdalom)
2011. jan. 25. 17:54
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Ez magnyugtató:-)

Dokihoz csak 7-ére kaptam időpontot, akkor 7+2 hetes leszek. Mg-ot nem szedek, mert nem görcsös ez az érzés, nem is igazán fájdalom, inkább tompa nyomás.

2011. jan. 26. 12:55
 12/12 anonim ***** válasza:

igazad van, végülis én szedek magnéziumot, de erre a fajta tompa nyomásra nem használt :)

szóval nyugodj meg, nem lesz semmi baj.

2011. jan. 26. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!