Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18 hetes kismami vagyok, és...

Andrea1987 kérdése:

18 hetes kismami vagyok, és még nem mozog a babám, vagy én nem érzem. Mindenféleképpen olyan pillangó szárnycsapásra gondoljak vagy másra? Elsö baba ezért nem tudom, de már nagyon szeretném érezni.

Figyelt kérdés
2011. jan. 25. 16:21
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Jó nektek akik már érzitek!Remélem már az én picurom is megmozdul már.
2011. jan. 26. 12:05
 12/12 anonim ***** válasza:
Szia!ne aggódj mindenkinél máskor kezd el mocorogni a baba.én első babámat várom nekem 15+4hetesen mozdult meg először,én egy pici ütődést éreztem először a köldököm jobb oldalánál,egyből tudtam hogy a baba volt az.másnap már pici simogatós érzést éreztem.minden nap érzem ahogy mocorog,főleg délutánonként,persze minden nap csak egy rövid ideig érzem.mondjuk elég vékony testalkatú vagyok,lehet hogy ezért is éreztem ilyen hamar.17 hetes kismama
2011. jan. 29. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!