23 hetes - idegeskedés befolyásolja a poci méretét?
Szia! Én most 24 hetes vagyok, és néha én is így néha úgy érzem! De szerintem nem befolyásolja, sajna én is nagyon sokat idegeskedem! :(( aztán kitudja,! De biztos hogy nekem is nő a babám, mert már köldök fölött érzem a rugdosását!!!
Boldog baba várást!
Ha abból meg lehetne állapítani, hogy mekkora a baba, hogy hol rugdos, akkor az enyém óriási. Hipp-hopp körbe rugdossa a pocim minden szegletét! 23 hetes vagyok!
Szerintem nem függ össze a baba mérete az idegeskedéssel. Inkább az lehet benne, hogy talán akkor nem eszel rendesen. Nem lehet ez?
Köszönöm a válaszokat :) bízom én is benne, hogy az idegeskedés során csak nem akar rakoncatlankodni, és inkább meghúzódik..
Az utolsó írónak: Nagyon sajnálom ami Édesapáddal történt.. :( biztos nagyon nehéz volt.. de remélem a babavárás öröme legalább részben könnyíti a szomorúságodat.
MINDENKINEK NAGYON BOLDOG ÉS NYUGALMAS BABAVÁRÁST KÍVÁNOK!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!