Milyen kismamaruhát vegyek?
Én már a kezdetektől kismamanacit hordok, mert nem voltak kényelmesek a régi nacijaim. Vannak olyan nacik is, amik akár a végén is jók lesznek. Arra figyelj nagyon, hogy ha felpróbálsz egyet, akkor ülj le benne! Ha nyomja lent a pocid, vagy csak nem olyan kényelmes, azt ne vedd meg! Vannak nagyon helyes nadrágok, de nem csak a divat a fontos! Arra is figyelj, hogy magas legyen a korca, vagyis a gumírozott része!
Most vettem nemrég egy nacit, ami most is tökéletes és tuti, hogy a végéig is fogom tudni hordani.
Ha felvetted és nem lóg rajtad, azért dugd a kezed a pocidhoz a nadrágba és told kifele a nacit. Ha nyúlik is még, akkor jó lesz még egy ideig, vagy akár a végéig!
Amúgy a farmerekkel kell jobban vigyázni! Azok a csalósabbak! Jó vásárlást!
23 hetes kismami
Szia,
Ha nem hízol sokat, akkor egy naci a szülésig is jó, én elővigyázatosságból egy számmal nagyobbat vettem, mint ami kéne, de így 100*kényelmesebb. (38ast, nem feszít a pocak alatt ülés közben)
Nekem nem derékállítós nadrágjaim vannak, hanem a passzés verziók, nagyon kényelmesek...
Van olyan ami feljön normál nadrágként a melled alá, és hátul engeded ki, és kényelmesnek tűnik...
Van a naci a csípőd alá ér, és onnantól egy kényelmes nyúlós pocak"védő" jön, passzé.
Farmerból is van a passzés, és van a kisvakond naci is:)
Szoknyák szintén ilyenek...
Jah 4hete hordom a nacikat, és még van hely, hová nőni... 20hetet csak kibírunk még:) és ha csak kettőt veszel, azért sem néznek ki sehonnan, és cserélgeted őket...
(felsőket ha jót akarsz, akkor kínaiban veszel, egy: olcsó, kettő: nem néz ki kismamásnak, és így ha nem mennek tönkre, akkor szülés után is hordhatod őket, nekem bevált, kár, hogy naci nincs nekik)
Arra figyelj, hogy a pocakbetét jó lentről kezdődjön, és akkor vehetsz olyat, ami most jó, mert a pocakbetét veled nől:-) Azért jobb, ha némileg rugalmas anyagu nacit veszel, és nem olyat, ami picit sem enged, mert hát lehet a feneked, combod még fog nőni.VAgy ha szeretsz szoknyázni, az a legegyszerűbb:-)
Amúgy www.teszves.hu vagy www.vatera.hu oldalkon és körülnézhetsz, én is ott vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!