Faros babát hogy sikerült "rábírnotok" hogy forduljon be?
Figyelt kérdés
És hanyadik héten fordult be a helyes irányba?2011. jan. 24. 15:09
1/4 anonim válasza:
Sehanyadikon. Ha nincs egyéb probléma, tér-aránytalanság, akkor simán meg lehet szülni farosan is. Én is ezt tettem és nem csaptam belőle nagy faksznit...
2/4 anonim válasza:
a dokim azt mondta, hogy 1. próbáljam megbeszélni vele 2. ha nagyon mocorog álljak négykézlábra, hátha akkor lesz helye, vagy ha tudod hol a buksija akkor egy pici lámpával mutasd meg neki hogy merre "bukfencezzen"
Nekem is faros volt, most nem tudom hogy állunk, majd a jövőhéten kiderül.De azt mondják az utolsó percig megfordulhat.
Hány hetes terhes vagy?
3/4 A kérdező kommentje:
köszi. már a 36.hetet töltöm be holnap, szóval...egyre csökken az idő, a fájásaim viszont egyre erősebbek és rendszeresebbek, így szinte bármikor beindulhat a szülés, a dokim is mondta. ezért lenne sürgős, hogy ne császározzanak.
2011. jan. 24. 19:38
4/4 anonim válasza:
Kismama jógán azt mutatták, hogy ilyenkor ülj a fal elé, tedd fel a lábad a falra, nyújtsd ki, és a kezeddel segítsd a derekad-feneked megemelni, mint a gyertyaállásnál, csak ez könnyített gyertyaállás. Egy ideig úgy maradni, majd párszor ismételni kell a gyakorlatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!