A dokim azt mondta beszéljem meg a babámmal hogy forduljon
meg! Ez most komoly?
Figyelt kérdés
2010. febr. 4. 16:30
1/9 anonim válasza:
Szerintem úgy értette hogy mutasd meg neki.Fordulj meg előtte párat,majd őt is "fordísd meg"és akkor talán megfog hamarabb tanulni fordulni.
2010. febr. 4. 16:35
2/9 A kérdező kommentje:
Bocs!
nem írtam oda hogy még pocaklakó...:-)))))
2010. febr. 4. 16:39
3/9 anonim válasza:
sokan azt mondják hogy ha beszélsz hozzá h forduljon meg és ráhangolodsz akkor meg fog fordulni.nem tudom h hány hetes vagy de nekem is a 35.-dik hét környékén fordult be ugy h nem is éreztem.teljesen ráparáztam h faros lesz de nem az nyugi ő tudni fogja mikor kell neki megfordulni.sok sikert és könnyü szülést.37 h kismama
2010. febr. 4. 16:40
4/9 A kérdező kommentje:
30-31.héten vagyunk.
22.héten bevolt fordulva(feje lent),múlt héten még haránt volt,most faros...
2010. febr. 4. 16:42
5/9 anonim válasza:
Nekem is így volt,de nem fordult meg :D
Viszont vannak praktikák,hogy x ideig ezen az oldaladon kell feküdni, aztán a másikon...
Szeretem a csodákat,de nem hiszek ebben sem a külső ordításban...:S^^
2010. febr. 4. 17:07
6/9 anonim válasza:
A barátnőm fia a kiirt időpont napján meg volt fordulva, előtte 2 nappal még faros volt. Ő is kérlelte, hogy forduljon meg.
2010. febr. 4. 17:26
7/9 anonim válasza:
Nekem nem segítettek a praktikák, sem a beszéd, az én fiam még rá is tett egy lapáttal, hogy nem volt elég, hogy farfekvéses volt, még lábtartásos is lett.
Van, akinél segítenek, nálam nem vált be semmi.
2010. febr. 4. 19:09
8/9 anonim válasza:
Én is ezzel próbálkozom:)Nekem ajánlották a következőket:Állj négykézláb,vállad leengeded,a popsid meg felemeled.Kb 10 percig.A másik,meg amire az egyik ismerősöm esküszik:neki 2 gyereke fordult meg a hintázástól.A másik ismerősöm szintén 2 gyerekét fordította meg a zseblámpázással.Majd kiderül,hogy sikerül el:)Amúgy 34 hetes vagyok.
2010. febr. 5. 10:00
9/9 A kérdező kommentje:
Tényleg néha azt gondolom nem kellenne olvasgatnom ezekről-valahol azt olvastam hogy megvan az oka annak hogy nem fordul meg a baba,pl:túl rövid neki a köldökzsinor...
Szóval asszem nem nagyon próbálkozom,ha akar megfordul...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!