Amikor kiderült, hogy terhes vagyok volt UH, csak a petezsák látszott. Utána a 12 hetes Uh-n megfelelő méretű petezsák volt, de nem volt benne embrió. Hová lett a babám?
Szia! Szerintem volt benne bab, vagy nem látta a dokid egyszer sem? Nekem is ugyanez volt az elsővel. Felszívódott és kész a dokik sokszor semmit sem mondanak maguktól, ha meg mondanak akkor is igencsak diplomatikusak és megragozzák a semmit.
Ne aggódj, ez a legfontosabb, bár én is aggódtam.. mert attól tartottam, mi van ha újra megtörténik... ha újra megtörténik akkor valószínűleg az is beteg lett volna.. de azért nem gondolnám. annyira nem gyakori, no meg ilyenkor a doki igencsak elővigyázatos és százszor jobban odafigyel rád. Legalábbis az én esetemben, pedig egy fillért sem adtam neki. Mindig elsőnek hív be és nagyon rendes.
Bár most is vérezgettem többször is de kaptam gyógyszert... és most minden rendben a 11-12 hét óta. Tudod addig rizikós, de azért a 14. triplán legyél óvatos mint más!!!
Én most járok a 20. hétben :) Szorítok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!