A terhesség alatt aki nincs rosszul akkor kislánya lesz, forditott esetben kisfiú? Ki hogy véli meg ezt? A jónás naptár kisfiút mutat.
Figyelt kérdés
Én 10 hetes vagyok és olyan mintha nem is lennék terhes, annyira jól érzem magam. Van aki azt mondja azért mert kisfiú lesz. Szerintetek?
Még egy kérdésem lenne. Holnap kell mennem a belgyógyászatra. Ott milyen vizsgálatot fognak elvégezni?
2011. jan. 24. 11:57
11/15 anonim válasza:
Kisfiammal a 12.hétig folyamatos hányinger. Most a másodikkal is szintén a 12.hétig egész napos hányinger, de még nem tudjuk mi lesz.
A belgyógyászati vizsgálat (melyet a háziorvos is elvégezhet) nálunk EKG vizsgálatból, vérnyomásmérésből állt.
12/15 anonim válasza:
Nekem van egy fiam meg egy lányom is. Egyikkel sem volt semmi bajom. Most ismét fiút várok, megint semmi.
13/15 anonim válasza:
soha nem voltam rosszul, talán 1X és kisfiam lett.
soha nem égett a gyomrom, és olyan hajjal született, h még most is hosszú sűrű, pedig kopott, hullott belőle!!!!!(ha ég a gyomra az anyának hajas baba, ha nem akkor kopasz)
:)
14/15 A kérdező kommentje:
Aranyos :) Köszi mindenkinek.
2011. jan. 24. 18:29
15/15 anonim válasza:
3 fiam van meg 1 lányom-semmi bajom nem volt egyikkel sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!