Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 32 hetes vagyok, és szinte...

32 hetes vagyok, és szinte semmit nem tudok aludni. Más is volt/van ezzel így? Már nem bírom, se a tea se semmi nem használ.

Figyelt kérdés
2011. jan. 24. 10:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Én sem tudok aludni.

Óránként pisilni ébredek, ha fent vagyok, nehéz visszaaludni. Ha sikerül, akkor arra kelek, hogy fáj a medencém, elfeküdtem az oldalamat, lábamat.

Mások oldalamra nem tudok fordulni legtöbbször, mert a babának nem tetszik. Ilyenkor agyalok mindenen.

Másnap hulla fáradt vagyok és a 2 évesem sem könnyű eset.

Márcsak pár hét:))) Kitartás

2011. jan. 24. 10:59
 2/11 A kérdező kommentje:

Igen, nekem is a medencém, a zsibbadás, totál kivagyok:(

Szinte 2 órát nem tudok egyben aludni, és hiába vagyok álmos, este meg órákig tart mire el tudok aludni.

Mit nem adnék egy egész éjszakás alvásért!

2011. jan. 24. 11:21
 3/11 anonim ***** válasza:
Ezzel én is így vagyok, bár nekem a sok pisilésen kívül nincs más bajom-no, meg estére elnehezülök-este 8-9 körül jön egy álomkór, majd 11-kor kinyílik a szemem és csendben figyelem a sötétet.:))))
2011. jan. 24. 12:44
 4/11 anonim ***** válasza:
Ja az lemaradt, hogy 31 hetes vagyok.És ez már 2 hónapja így van.
2011. jan. 24. 12:44
 5/11 anonim ***** válasza:
26 hetes vagyok. Már legalább 2 hónapja nem bírok éjfél előtt elaludni. Viszont ha már a két gyerkőcöm alszik, én is csendben vagyok. Már utálom az estéket. Ha végre elalszom, vagy a bébi dörömböl bentről, vagy a kétévesem ébred még meg egy éjjel többször is. van hogy csak ülök az ágyban és nézek ki a fejemből. Persze reggel 6 körül, mikor a férjem ébred és megy dolgozni, nekem meg suliba kell vinni a nagyot, akkor pont tudnék aludni mint a bunda.
2011. jan. 24. 12:55
 6/11 anonim ***** válasza:

Pont ma töltöm a 32. hetet, de már hetek óta nem tudok aludni. Egész éjjel pisilni szaladgálok. A nekem kényelmes póz nem felel meg a babámnak, ami neki lenne jó, az meg kényelmetlen nekem. :(

Napközben sem igazán tudok aludni, mindig van valami dolgom. Esténként már előre félek az egész éjszakás plafonbámulástól.

ÚÚÚÚgy szeretnék legalább 6 órát aludni egy huzamban!!!

2011. jan. 24. 14:09
 7/11 A kérdező kommentje:

Jaj ne is mond! Én is!

De nem megy, pedig rettenet álmos vagyok:(

2011. jan. 24. 14:49
 8/11 anonim ***** válasza:

Kitartas kismamik! Mondjuk elso terhessegem ota nem alszom egyben tobbet mint 4 ora max!Elso terhessegemnel csak ugy nem aludtam,majd kenyelmetlen volt a nagy pocaktol, es vegul a pisi, sav miatt nem ment.Azota a kisfiam nem hagy aludni,19hos es meg nem alussza at az ejszakakat.MAsodik terhessegem detto,alig alszom.Szombaton ejjel 2-6ig pislogtam csak,majd 6tol 9ig aludtam...hurra.

Kitartas mast sajnos nem tudok mondani.Abban remenykedek ha agyerkocok 3-4-5 evesek lesznek visszaall a regi 8oras alvasom, ugye van remeny?

2011. jan. 24. 15:29
 9/11 A kérdező kommentje:

Reméljük!

Nem semmi:) Fura a természet, ilyenkor még hagyhatna minket aludni, később úgyis soká lesz rá rendesen alkalom.

2011. jan. 24. 15:37
 10/11 anonim ***** válasza:

Nekem sem sikerül mindig aludnom, vannak hetek, hogy éjszaka nem alszom, aztán csak hajnalban tudok elaludni. Mostanában igaz sikerül! De sosem lehet tudni, mikor tér vissza ez az állapot:) Én már megbékéltem ezzel. Ilyenkor tvzek vagy olvasok vagy felkelek és teszek veszek a lakásban. Jobb, mintha órákon keresztül gubbasztanék a sötétben.

Amúgy a tea pont, hogy alvás ellen van, persze, attól függ milyen teát iszol:)

2011. jan. 24. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!