32 hetes vagyok, és szinte semmit nem tudok aludni. Más is volt/van ezzel így? Már nem bírom, se a tea se semmi nem használ.
Én sem tudok aludni.
Óránként pisilni ébredek, ha fent vagyok, nehéz visszaaludni. Ha sikerül, akkor arra kelek, hogy fáj a medencém, elfeküdtem az oldalamat, lábamat.
Mások oldalamra nem tudok fordulni legtöbbször, mert a babának nem tetszik. Ilyenkor agyalok mindenen.
Másnap hulla fáradt vagyok és a 2 évesem sem könnyű eset.
Márcsak pár hét:))) Kitartás
Igen, nekem is a medencém, a zsibbadás, totál kivagyok:(
Szinte 2 órát nem tudok egyben aludni, és hiába vagyok álmos, este meg órákig tart mire el tudok aludni.
Mit nem adnék egy egész éjszakás alvásért!
Pont ma töltöm a 32. hetet, de már hetek óta nem tudok aludni. Egész éjjel pisilni szaladgálok. A nekem kényelmes póz nem felel meg a babámnak, ami neki lenne jó, az meg kényelmetlen nekem. :(
Napközben sem igazán tudok aludni, mindig van valami dolgom. Esténként már előre félek az egész éjszakás plafonbámulástól.
ÚÚÚÚgy szeretnék legalább 6 órát aludni egy huzamban!!!
Jaj ne is mond! Én is!
De nem megy, pedig rettenet álmos vagyok:(
Kitartas kismamik! Mondjuk elso terhessegem ota nem alszom egyben tobbet mint 4 ora max!Elso terhessegemnel csak ugy nem aludtam,majd kenyelmetlen volt a nagy pocaktol, es vegul a pisi, sav miatt nem ment.Azota a kisfiam nem hagy aludni,19hos es meg nem alussza at az ejszakakat.MAsodik terhessegem detto,alig alszom.Szombaton ejjel 2-6ig pislogtam csak,majd 6tol 9ig aludtam...hurra.
Kitartas mast sajnos nem tudok mondani.Abban remenykedek ha agyerkocok 3-4-5 evesek lesznek visszaall a regi 8oras alvasom, ugye van remeny?
Reméljük!
Nem semmi:) Fura a természet, ilyenkor még hagyhatna minket aludni, később úgyis soká lesz rá rendesen alkalom.
Nekem sem sikerül mindig aludnom, vannak hetek, hogy éjszaka nem alszom, aztán csak hajnalban tudok elaludni. Mostanában igaz sikerül! De sosem lehet tudni, mikor tér vissza ez az állapot:) Én már megbékéltem ezzel. Ilyenkor tvzek vagy olvasok vagy felkelek és teszek veszek a lakásban. Jobb, mintha órákon keresztül gubbasztanék a sötétben.
Amúgy a tea pont, hogy alvás ellen van, persze, attól függ milyen teát iszol:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!