Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van valakinek alhasi fájdalma?...

Van valakinek alhasi fájdalma? Egész a hasa alján.25 hetes vagyok.

Figyelt kérdés
Már napok óta gondolkodtam kiírjam-e, mert nem tudtam, hogy keményedek, gorcsolok, vagy mi ez. Elso baba, nincs tapasztalatom. Mostanra teljesen nyilvánvalóvá vált, hogy olyan mintha izomlázam lenne. Éjjel, ha fordulok, ha felhúzom a lábam, de még ha a nadrágot veszem fel akkor is izomláz jellegu fájdalmat érzek. Ebben az idoszakban ez általános? Koszonom elore is a válaszokat!
2011. jan. 23. 20:09
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia.

Nekem a 26.héttől volt ilyesmi,de inkább nálam olyan lefelé húzó érzés volt és amikor fekszem,ülök,akkor nem éreztem.Szóval a gravitáció hatására,mivel ilye nkor már nagyot nőnek a babák,nyúlnak a szalagok,tágulnak az izmok.

A védőnőm és az orvosom szerint is természetes mindaddig,amig nem görcsölsz,nem vérzel.

Elment orvoshoz ,mert nekem is első baba és semmi tapasztalatom nincs ezeket a tüneteket illetően,de úgy fest ez a terhességgel járnak.

Ha nagyon kellemetlen neked is azt javaslom menj el inkább orvoshoz a magad megnyugtatásáért.

És pihenj amennyit tudsz.

Jah,magne B6.-ot ha nem szedsz akkor vegyél be,ellazítja az izmokat.

Nekem a dokim 3*2 javasolt.

Lassan már hozzászokom az érzéshez én is:)

Minden jót kivánok!

2011. jan. 23. 20:31
 2/9 anonim ***** válasza:

Feltétlenűl orvosi vizsgálatot javasolnék, a leírtak alapján lehet egy éppen kinyíló méhszáj is a háttérben!

Minél előbb orvos!

2011. jan. 23. 20:44
 3/9 A kérdező kommentje:
Koszonom, hogy irtatok. Az elso válaszolo kissé megnyugtatott, aztán a második megijesztett. Foleg, hogy én is gondoltam már erre. Holnap után repulok haza, és minenképp megvizsgáltatom magam, csak nem tudom hogyan hat majd mindez ránk...
2011. jan. 23. 21:34
 4/9 anonim ***** válasza:
Inkább 100 x menj feleslegesen orvoshoz,mint 1x érj oda túl későn.
2011. jan. 23. 21:36
 5/9 A kérdező kommentje:
Jaj, igen igen tudom, de itt nem vizsgálnak rendesen... A másik, hogy mikor említettem, hogy mi van itt egyszeruen lerendezik azzal, hogy normális, és ha mozog a pici akkor nincs baj. Szóval, mindenképp szeretnék vizsgálatot, de otthon, mert sokkal korultekintobb. Csak az meg legalább két nap..
2011. jan. 23. 21:41
 6/9 anonim ***** válasza:

Első válaszoló vagyok!

Ne gondolj a legrosszabbra,de ahogyan írták a többiek is az a biztos ha megnéz egy orvos!

Nekem is zárt a méhszáj és a babával is minden oké,de ha nem mentem volna el nem tudtam volna megnyugodni.

Viszont ha tudsz addig is magnéziumot szedj nyugodtan,az is segit majd egy kicsit.

Ne idegeskedj ,hanem pihenj amennyit tudsz addig is!

Mégegyszer minden jót Neked!

2011. jan. 23. 21:42
 7/9 A kérdező kommentje:

Koszonom, aranyos vagy, hogy biztatsz. Bízom a legjobbakban. Bár itt nincs magne B6, de magneziumot vettem pár napja, azt akkor szedem aktívan. Biztos ártani nem fog.

Minden jót Neked is! :)

2011. jan. 23. 21:53
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem nem fog ártani,segíti a tágulást ,lazítja az izmokat.

Majd ha túl leszel a vizsgálatokon,nagyon örülnék ha írnál ,h minden oké veletek!

:))

Vigyázz magadra:)

2011. jan. 23. 21:58
 9/9 anonim ***** válasza:

SZia..benéztem ide hozzád...

ugye minden redben van???

Az első hsz-s az enyén volt!:)

2011. febr. 2. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!