Lábfájdalom? De mitől is? Hasonló fájdalma valakinek?
lassan két éve éreztem először, hogy fáj a lábam.. de aztmondták az orvosok /semmi vizsgálat nélkül, hogy biztos növök, hiszen térdi fájdalmam van. / utána egy időre nem éreztem.. most pedig újra. fáj, szúrodik, először a térdem közepe utána meg oldalt,és le is zsibbad a lábam. és ez nem is sportolásnál jön elő vagyis nem csak akkor.. hanem éjszaka.. arra kelek fel, hogy annyira fáj, hogy nem birok aludni, nem birok mozogni és majd elkezd fájni az egész lábam térdtől lefele.. utána meg szinte nem is érzem a lábam.. és futásnál is ez van.. sőt, valamelyik este fájt a lábam, s ki akartam menni inni.. és ahogy felálltam, összecsuklottam. és orditani tudtam volna a fájdalomtól.
Valaki nem tudja mitől is lehet?.. Mert orvoshoz elmegyek, annyit mond, hogy kössem be, add rá, 3-4 fajta gyógyszert és kész..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!