Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lábfájdalom? De mitől is?...

Lábfájdalom? De mitől is? Hasonló fájdalma valakinek?

Figyelt kérdés

lassan két éve éreztem először, hogy fáj a lábam.. de aztmondták az orvosok /semmi vizsgálat nélkül, hogy biztos növök, hiszen térdi fájdalmam van. / utána egy időre nem éreztem.. most pedig újra. fáj, szúrodik, először a térdem közepe utána meg oldalt,és le is zsibbad a lábam. és ez nem is sportolásnál jön elő vagyis nem csak akkor.. hanem éjszaka.. arra kelek fel, hogy annyira fáj, hogy nem birok aludni, nem birok mozogni és majd elkezd fájni az egész lábam térdtől lefele.. utána meg szinte nem is érzem a lábam.. és futásnál is ez van.. sőt, valamelyik este fájt a lábam, s ki akartam menni inni.. és ahogy felálltam, összecsuklottam. és orditani tudtam volna a fájdalomtól.

Valaki nem tudja mitől is lehet?.. Mert orvoshoz elmegyek, annyit mond, hogy kössem be, add rá, 3-4 fajta gyógyszert és kész..

2010. márc. 25. 19:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Probáld ki az ortopéd szakorvost,lehet lúdtalpad van! Ne hagyd annyiban, ezt komolyan kell venni.
2010. márc. 25. 19:29
 2/3 anonim ***** válasza:
A lúdtalp nem okozna éjszakai fájdalmat, és zsibbadást sem valószínű. Ez valószínűleg rosszabb. Addig kell orvostól orvosig járni, amíg meg nem mondja valaki, mi ez.
2010. márc. 25. 19:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Amit leírtál, érszűkületre jellemző fájdalom. Ellentmond a fiatalságod. Tapintsd ki a bokádnál, érzed e határozottan az érverést? Mindkét lábon. Ugyanis azt nem írtad, hogy mindkét lábadnál jelentkeznek e a tünetek. A másik dolog, hogy ne feltételezésekre alapozd az orvos hozzáállását! A háziorvosnak az a dolga, hogy ha nem tudja megoldani a problémádat, elküldjön megfelelő szakrendelésre.
2010. márc. 26. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!