Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Rosszat vagy jót jelent, hogy...

Rosszat vagy jót jelent, hogy 2 méhlepényem van?

Figyelt kérdés
35 hetes vagyok es most szolt az orvos vajon a babanak ez baj?
2008. jan. 26. 13:22
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Logikusan gondolkodva a két lepény 2 babát jelent.Lehet hogy ikerterhességnek indult,csak mielőtt látszott volna az egyik elhalt.Valami miatt a méhlepény megmaradt.Én csak egy anyuka vagyok így ezt ne vedd készpénznek.
2008. jan. 26. 14:05
 2/3 anonim ***** válasza:
80%
Szia! Őszintén megírom,hogy ilyenről még nem hallottam és nem is olvastam sehol. De szerintem ez nem lehet probléma,nem gondolnám,hogy ebből valamilyen "gondotok" lenne. Viszont azt nem értem,hogy Te miért nem kérdezted meg az orvosod,hogy ez mit jelent,vagy mivel jár??? Hiszen erre Ő tudja igazán a választ. Én ha valamit nem tudok,kérdezek, hiszen azért vannak,hogy segítsenek. Én drukkolok Nektek!
2008. jan. 26. 14:07
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem lehet baj. Hiszen a baba már 35 hetes, 36 héttől érettnek számít és nem baj ha megszületik. Vagyis kis túlzással mondhatjuk hogy már kihordtad őt. Ami problémát el tudok képzelni, hogy ha a második méhlepény rossz helyen van, akkor lehet hogy babókádnak útban lesz. Vagyis lelkileg készülj fel, hogy lehet hogy császár lesz emiatt belőle. Na de az se olyan nagy baj szerintem, a fő az, hogy babóka egészséges legyen.
2008. jan. 26. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!