Ez mostantól így lesz, vagy csak néha? Ilyen korúak, ti is ennyire fáradékonyak vagytok?
Szia!
Ne aggódj!Inkább ha van rá lehetőséged pihenj, és ne törődj semmivel.Valószínüleg, most egy kicsit lemerült a vitamin háztartásod, fejlődik a baba! Nekem is voltak hullámok!Olyankor pihentem egy napot, sok gyümölcsöt ettem, aztán elmúlt és megint erőre kaptam!Kitartás!
38 hetes kismama
Ugyanaz a helyzet nálam, lehet hogy vashiányod van vagy vérszegény vagy (terhesség alatt igen gyakori) szerintem próbáld meg azt felturbózni picit. Én 10 kg-nál tartok, elég aranyos pingvin/elefánt mozgásom van, párom mindig megjegyzi:D Próbálok nem lustizni, mert ha sokat fekszek akkor fáj a hátam, de van amikor nekem sincs kedvem semmihez, csak ha nagyon muszáj. Nyugodtan pihenj amennyit csak akarsz, és élvezd ki, ha megérkezik a kismanód örülhetsz ha lesz időd tusolni:D
29 heteske
szia!Én 28+6 napos kismama vagyok és ma reggel én is pont ilyen érzésre ébredtem:fáradt voltam,nem volt kedvem semmihez.Éjszaka is keveset aludtam,bár mióta szopi párnám van,kényelmesebben tudok pihenni.Én még dolgozom javában,viszont már 12 kg-ot híztam.Szerencsére még nem vizesedem,és más panaszom sincs.A babóm sokat mocorog,ami megnyugtat,bár már érzem hogy egyre kevesebb helye van:)
Egyél sok vitamint,és sétálj sokat, a friss levegő jót tesz!
Kislányod vagy kisfiad lesz?
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!