Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez mostantól így lesz, vagy...

Ez mostantól így lesz, vagy csak néha? Ilyen korúak, ti is ennyire fáradékonyak vagytok?

Figyelt kérdés
28 hetes+3 napos kismama vagyok és úgy érzem magam mit akit összevetrtek, szinte alig bírom magam vonszolni.Eddig is néha előfordult de most tényleg úgy érzem hogy csak ülni vagy feküdni vagyok képes.Nem szedtem fel eddig sokat, 7 kg-ot(67 kg vagyok)szóval még az sincs hogy sok a felesleg.
2009. febr. 4. 10:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Emlékszem nekem is a 28.hét volt,amikor azt hittem ez már igy marad végig.Fáradt voltam és kedvetlen,egy kis takaritástol,főzéstől,sétátol kifáradtam.Aztán egyszer elmult.Inkább ugy mondanám vannak jobb és rosszabb napok.Van amikor észre sem veszem,hogy terhes vagyok,van,hogy tényleg teher.De édes teher.Kitartás.33hetes km.
2009. febr. 4. 10:32
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne aggódj!Inkább ha van rá lehetőséged pihenj, és ne törődj semmivel.Valószínüleg, most egy kicsit lemerült a vitamin háztartásod, fejlődik a baba! Nekem is voltak hullámok!Olyankor pihentem egy napot, sok gyümölcsöt ettem, aztán elmúlt és megint erőre kaptam!Kitartás!

38 hetes kismama

2009. febr. 4. 11:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Én 1 héttel járok előtted (29+3). Szombaton meg vasárnap semmire nem voltam képest. Könnyű kaját főztem, meg beraktam a mosást, mert muszáj volt, de egyébként egyik ágyról a másikra feküdtem. Aztán tegnap, tegnapelőtt egész friss voltam, ma megint nagyon fáradtnak érzem magam. Hullámzó. Azzal bíztatom magam, hogy már csak jövőhéten dolgozom, utána többet tudok majd pihenni. Te is pihenj sokat, ne törődj semmivel. :-)
2009. febr. 4. 11:51
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor nekem szerencsém van mert nem dolgozom már.De ma a főzés is nehezemre esett.Csak söpörtem a főzésen kívül, a mosás és a mosogatás ott maradt de úgy érzem egy percig sem tudnék most állni.Reméljük holnap jobb lesz...Kispintyőnek is érzem kevesebb a helye úgy mozog(bár megjegyzem sokat)mint egy öregember.
2009. febr. 4. 11:55
 5/6 anonim ***** válasza:

Ugyanaz a helyzet nálam, lehet hogy vashiányod van vagy vérszegény vagy (terhesség alatt igen gyakori) szerintem próbáld meg azt felturbózni picit. Én 10 kg-nál tartok, elég aranyos pingvin/elefánt mozgásom van, párom mindig megjegyzi:D Próbálok nem lustizni, mert ha sokat fekszek akkor fáj a hátam, de van amikor nekem sincs kedvem semmihez, csak ha nagyon muszáj. Nyugodtan pihenj amennyit csak akarsz, és élvezd ki, ha megérkezik a kismanód örülhetsz ha lesz időd tusolni:D

29 heteske

2009. febr. 4. 12:05
 6/6 anonim ***** válasza:

szia!Én 28+6 napos kismama vagyok és ma reggel én is pont ilyen érzésre ébredtem:fáradt voltam,nem volt kedvem semmihez.Éjszaka is keveset aludtam,bár mióta szopi párnám van,kényelmesebben tudok pihenni.Én még dolgozom javában,viszont már 12 kg-ot híztam.Szerencsére még nem vizesedem,és más panaszom sincs.A babóm sokat mocorog,ami megnyugtat,bár már érzem hogy egyre kevesebb helye van:)

Egyél sok vitamint,és sétálj sokat, a friss levegő jót tesz!

Kislányod vagy kisfiad lesz?

Boldog babavárást!

2009. febr. 4. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!