Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik mostanában teszteltek...

Akik mostanában teszteltek pozitívat, beoltatják magukat?

Figyelt kérdés

Én pár napja teszteltem,és annyira tanácstalan vagyok,hogy beoltassam-e magam ezzel a kombinált oltóanyaggal.

Félek a járványtól,viszont attól is tartok,ha beoltatom magam,és később kiderül,hogy emiatt valami gond lesz...

Ti hogy döntöttetek?

2011. jan. 23. 11:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
19 hetes vok. A háziorvos ajánlotta, a nőgyógyászom nem. Tehát döntsek én. Félek, de még nem oltattam. Megpróbálok inkább vigyázni. Nem mászkálni nagy bevásárlóközpontba stb. Sok vitamin, sűrű kézmosás stb.
2011. jan. 26. 11:07
 12/15 anonim ***** válasza:
oltattam, inkább egy oltás mint a magas láz, és nem akarok tüdőembóliában meghalni. Nekem eddig mindenki ajánlotta, háziorvos, nőgyógyász, védőnő és két orvos családtagom.
2011. jan. 26. 13:41
 13/15 anonim ***** válasza:

Én is úgy tudom, hogy kombinált infulenza elleni oltást nem adhatnak kismamának, csak a H1N1 ellenit (Fluval P).

Tavaly beoltattam magam, idén nem fogom. Remélem nem bánom meg.

15 hkm

2011. jan. 26. 15:20
 14/15 anonim ***** válasza:

én sem előző terhességem alaltt(2009-ekkor jött be a H1N1)novemberben szültem, sem magam, sem a bébit nem oltattam

Vittem mindenhova 3 hetesen karácsonyi bevásárlásra, vettem clarasept szappant, és szájmaszkot itthonra....ennyi

most sem oltatok 14hós a gyerkőc és 9 hetes pocakos vagyok

2011. jan. 26. 20:34
 15/15 anonim ***** válasza:
Pont, mint az előző, nálunk pici baba volt, most terhes vagyok, de nem oltattunk, most sem fogunk. Anyukám gyerekorvos,és nem tartja szükségesnek. Csak hírből hallottunkH1N1-esekről mi. Atól függ, milyen közegben mászkálsz. Ha olyan helyen dolgozol, ahol sokan lehetnekbetegek, vagy pl. nagyobb gyereked közösségbe jár, akkor sztem inkább oltass. Amúgy nem árt, csak felesleges!
2011. jan. 26. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!