Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesséh elején lehet inni...

Terhesséh elején lehet inni energia italt?

Figyelt kérdés
Dolgozom és nagyon fáradt vagyok a kávé nem segít!
2011. jan. 22. 10:55
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Nagyon sok mindenben segítettetek!A citromos vizet megpróbálom,folsavat nem szedtem és nem is nagyon akarok...nekem nagyon sok mindenki azt mondta, ha picit akarsz szedjél vitaminokat meg ami segít a babának is, de én ellenzem, mert én mindent az ételekben kerestem meg pl azt tudtátok, hogy a tökben is nagyon sok a folsav?!én azt ettem meg stb!és úgy érzem, hogy most is azt fogom tenni, hogy a pici zöldségekből vonja ki ami kell!:)Az egyik válaszoló azt írta, hogy ment is a wc-re, mert vki nem bírta oda lent,akkor én is így fogok kísérletezni!:)
2011. jan. 23. 10:27
 22/23 anonim ***** válasza:
Mindenkinek másként reagál a szervezete. Félreértés ne essék, egyáltalán nem ajánlom az energiaitalt! Én is csak az íze miatt ittam azt a pár kortyot, de nem fordult elő azóta sem. Tudom nagyon nehéz elhinni, hogy egyszer majd elmúlik ez a borzasztó fáradtság, én sem hittem el. Most vagyok 14 hetes és kb 2 hete már nem érzem :) Persze nem azt mondom, hogy nem vagyok fáradt, de ez már egyáltalán nem vészes. Van aki szerencsés és tud aludni napközben is, de sajnos én napi 11 órában dolgozom, és itthon is van feladat bőven, de így is kibírtam :) Menni fog neked is, hidd el nemsokára vége ennek az időszaknak :)
2011. jan. 23. 11:12
 23/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszodat!

Sajnos én is sokat dolgozom és itthon is...:)

Persze már nem érdekel az energia italok, mert nem akarok ártani a kicsinek!

2011. jan. 24. 10:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!