Terhesséh elején lehet inni energia italt?
Az energiaitalt sportolóknak találták ki, akiknek sok energiára van szükségük nagy teljesítmény eléréséhez. Mivel te terhes vagy, gyanítom, nem a maratont készülsz lefutni, ergo semmi szükséged nincs energiaitalra.
Inkább aludd ki magad.
Nagyon köszönöm mindenkitől a válaszokat!!!
ezért is jöttem fel ide mielőtt hülyeséget csinálnék, de amúgy tényleg nagyon az elején vagyok 2-3hét!:)
DE az utolsó válaszoló azt írta, hogy pont most kell oda figyelni!!:)
Nem vagyok terhes, de nekem nagyon sokat használ, ha fáradtabb vagyok és biztos, hogy a babának se árt: reggel éhgyomorra egy pohár langyos (szobahőmérsékletű) citromos víz.
Mióta ezzel kezdek (én még rá se gyújtok, annyira éhgyomorra), szinte a kávét is elhagytam. Fogalmam sincs, hogy pontosan mit csinál, de engem nagyon felpörget, talán a C-vitamin miatt.
Próbáld ki, ártani biztos nem fog (ha bírja a gyomrod)! Fontos, hogy éhgyomorra kell leküldeni egy nagy pohárral.
Én csak azt nem értem akkor mi különbség van a kávé meg eközött mert hogy egy kávéban 100mg koffein van és egy energiaitalban is.
Szinte mindenhol azt olvasni, napi 1-2 kávét IHAT a kismama.
Oké hogy baromi cukros az eital, de a kóla és egyéb cukros üdítők is pont ennyi cukrot tartalmaznak egy deciben.
Azonkívül vitaminok vannak benne még meg taurin ami egy aminosav és az nem káros semmire se.
a taurin más mint a sima aminosav...mert ez aminoszulfonsav,tehát nem fehérjeépítő aminosav.amúgy meg a kávéval szembenaz is ellene szól,hogy nem csak koffein van benne,hanem egy elég nagy "adag műanyag",amit a vese nagyon nehezen bont,keringésbe kerülve meg alap,hogy ez a magzat keringésébe is be fog jutni.a koffein mellett guarana is van benne,ami a koffein növényi formája(ezzel is emelve a koffein szintet)
emellett megissza a kismama,vérnyomás az egekbe szökik hirtelen,atán persze hamar elmúlik a hatás,és halálos fáradtságot érez újra,nameg rettenetes éhséget a sok cukortól..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!