Most akkor hány hetes vagyok? Menszim junius 22 volt meg utoljára, uh alapján pedig 2 héttel kevesebbet mondtak? Most akkor mennyi?
Gratulálok!
Március 29.-ére vagy elvileg kiírva. Nem?
30 és fél hetessek vagytok!
Jó egészséget!
Sajons én válasszal nem szolgálhatok. Mert számomra ez nagyon zavaros, hogy miért az utolsó menszitől számolnak. Hisz kb. a ciklus felénél a legtutibb a foganás, én paraszt ésszel onnét számolnék. De hát ők a dokik, csak jobban tudják, mint pl. én.
De az előttem írók elég határozottan 30-30,5 (32)hetesnek számoltak. Szóval akörül lehetsz. A nagysága a kicsinek meg tényleg sokban múlik a felmenői nagyságán, magasságán.
Boldog babavárást!
Hát engem is jól megkavartak. Szept. 20-án jött meg utoljára, okt.5-én voltunk együtt utoljára..aztán hazautaztam. Külföldön élünk, és azt mondta a 12. heti gen. uh. után a doki, hogy majdnem napra pontosan meg tudják mondani, mikor fogantam meg...és megállapították október 7.-ét (ami ugye 5-én lévén utoljára együtt lehetséges).
Ennek arányában 4 nappal eltolták az utolsó mensim..vagyis kvázi "meghamisították" pedig nekem még a ciklusaim is rövidebbek az átlagosnál (22-23 nap) szóval biztosak voltunk benne, hogy a baba korábban fogant.
Így a mért adatok alapján én most vagyok pontosan 17 hetes és 2 napos...jűlius 7-re kiírva.
Kalkulátor szerint, ha hetedikén fogant, akkor 31 naposak a ciklusaim, most 17 hetes és 4 napos vagyok és még így is június 30 a szülés várható időpontja :S
Saját adataimmal ez ennyi lenne: foganás szept.28, szülés jun.21.
Szóval hűű, de higgyünk a korszerű technikában!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!