Melyik terhességi kor alapján kérjek időpontot NST-re?
Figyelt kérdés
Március 11-re vagyok kiírva,tehát a menstruáció szerint 33 hetes vagyok pont a mai napon.
Ennek ellenére a védőnőm mindig a magzat adatai alapján megállapított terhességi kor szerint számol és még csak a héten voltam 32 hetes UH,mert akkora kellett időpontot kérnem.
Most az NST-re mikor menjek?
Elvileg február 11.
Vagy ez nálatok hogyan működik?Ti melyik terhességi kort használjátok?
2011. jan. 21. 18:36
1/3 anonim válasza:
A dokim asszisztensnője a kiírt dátumtól számolt vissza 4 hetet, és így adott időpontot a 36. héttől. Tehát nem a magzati méretek szerint, hanem a mensitől számított hetek alapján adtak időpontot.
Nálam tehát így volt: Én október 6-ra voltam kiírva, és szeptember 9-re kaptam az első nst időpontomat.
2/3 anonim válasza:
A 36. héttől kell járni, de nekem az orvosom szólt, hogy a két ünnep között kérjek időpontot. Dec. 28.án voltam először nst-n, s január 29.-én fogok szülni.
3/3 anonim válasza:
Én mindig a saját számításaim (tudom, mikor volt peteérésem) és az uh számítások alapján kértem időpontokat, mert a menzesz időpontja szerint egy héttel több lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!