Ha megszületik a babám árthat neki a háziállatom? Lehet rá esetleg allergiás?
Nekem csincsilláim vannak és kutyám....a babádnak egész egyszerűen erősebb immunrendszere lesz, a fő hogy nagyon gyakran takarítsátok őket. Nálunk a védőnő még külön örült is, mondta hogy ő állat-párti mert a gyereknek lelki és egészségi oldalon is jót tesz ha minél hamarabb állatkák veszik körül :)
Ne hallgass a károgó nyelvekre.....nálunk is mondták sokan hogy ugyeugyeugye most eladjuk az állatokat? Csak nevettem rajtuk..
Nekünk benti cicánk van. A babaszobába nem engedjük be, a többi helyiséget pedig sűrűbben takarítjuk. Eddig semmi baj nem volt.
S hát igen, én pl. "malacok között nőttem fel", mindig ott tébláboltam a röfik között, és nem lett semmi bajom. :)
Szerintem nem lesz semmi gond. Az még úgyis odébb van, hogy a babád egyedül nyuszizzon :) Szerintem csak jó, ha a gyerekek minél korábban kapcsolatba kerülnek valamilyen háziállattal. Nekünk kutyáink és macskáink is vannak. Már nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy mit fognak szólni a babához.
37 hetes kismama
Nekunk nincsenel allataink, de a kerdesedrol eszembe jutott a draga nagymamam, aki szuleivel es 6 testverevel elt egy tanyan. Az allatok, joszagok az eletuk reszei voltak, es akkor meg nem volt az a nagy higenia meg antibaci mint manapsag :)
A tul nagy higenia artalmasabb, mert az immunrendszer nem edzodik. Szerintem. Nem azt mondom, h nem kell takaritani, de az a nyuszi pont jo helyen van ott nalatok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!