12 hetesen még nem látszik semmi a hasamon (puffadást leszámitva), ami a babára utalna. Ennyi idős babának már látszódnia kéne?
Figyelt kérdés
Jövő héten megyek orvoshoz, de nagyon félek, hogy van valami baj.2008. jan. 25. 15:15
1/5 anonim válasza:
Szia! Minden terhesség más, van akinél 5 hónaposan sem látszodik hogy babát vár. Ha nincs semmi panaszod nem hiszem, hogy aggódnod kellene. Szóval ne stresszeld magadat minden rendben lesz.
2/5 anonim válasza:
Énis láttam 160 centis 50 kilós nőt szülés előtt és nem mondtam meg, hogy szül..
A védőnőnél is volt egy fiatal csaj szülés előtt 2 héttel, de nem volt nagyobb hasa, mint nekem 10 hetesen...
Szóval ez teljesen egyéni, ne félj, ilyenkor még nem feltétlen látszik...
A könyvek is a 20. hétre írják, hogy már nem lehet titkolni.
De ugye nem vgyunk egyformák...Mekem sem nőtt a pocim az elmúlt 6 hétben, centivel mérve, de nincs baj!!
21 hetes kismami
3/5 anonim válasza:
Szia! Az, hogy mikor fog látszani rajtad a terhesség teljesen alkatfüggő, nekem a 20. hétig semmi nem látszott, majd 5 hét alatt annyit nőtt a pocim, hogy le sem tagadhatom a várandósságomat! Ne aggódj ezen, lesz majd neked is szép nagy kerek pocakod! Boldog babavárást!
4/5 anonim válasza:
Szia!!!Én a második babámat várom,és a két terhesség különböző.Az elsőnél 15 hetessen már elég jól láttható volt,most visszont a másodikkal 21 hettessen alig láttni valamit.Ne aggódj emiatt,nincs semmi baja a babának,függ az alakodtól is,hogy mikkor lessz látható a pocakod!!!!!
5/5 anonim válasza:
Szia én első babás vagyok és kb a 15dik héttől kezdett nagyon látszani,mondjuk mindig is volt egy kis pocim,de kb már egy hónapja az látszik,hogy gömbölyűbb,kisimult.Most 16hetes vagyok és épp ma döbbentem mennyit nőtt egy pár nap alatt.Szval sztem 12hetesen még annyira nem látszik de 4 hét mulva már fog,ne aggódj!Gratula a picihez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!