Tul vagyok az elso 12 heten, tegnap voltam UH-on es a baba izeg-mozog, ver a szivecskeje. Megnyugodhatok mar azert nagyjabol?
Ezek nagyon jól hangzanak. Bár probléma történhet bármikor, de ilyenekre sosem szabad gondolni! A legfontosabb, hogy vigyázol magatokra, rendesen étkezel....
Én is igyekszem mindenhez pozitívan hozzá állni. Bár vérezgettem 6 hetesen, meg vannak apró kis problémák, de ha állandóan stresszelnék, azzal ártanék a legjobban!
Hamarosan eljön az idő, amikor már érzed is, ahogy mocorog! Az egy csodálatos érzés! :) Minden jót!
23 hetes kismami
Gratulálok a picihez!
Én még csak 9hetes és4napos vagyok, és alig várom h láthassam már uh-on. Én a helyedben megnyugodnék...persze egy kis félelem mostmár mindig lesz benned...bennünk... 16hetes uh, genetika, koraszülés elkerülése, szülés komplikációk nélküli kimenetele, és onnatól...csak azt fogjuk kívánni, h soha ne legyen semmi baja:9 Végig aggódjuk az életünket:) De milyen csodás!! Nem igaz?
koszonom a biztatast. en biztos vaok benne, h.megmarad, hiszen mindennel jobban vigyazok ra, es mindennel jobban szeretem.
amugy hanyadik hetben kezd el erezhetoen mocorogni?
Szia!
Ilyenkor már nyugodj le és élvezd a terhességet,hisz az egy gyönyörű korszak egy nő életében!!!
Nekem a 16-dik héttöl kapirgált a lányom,ugy a 19-dik héttöl éreztem az intenzivebb mozgásokat!
Boldog babavárást!!!
Én a 17. héten már éreztem, de csak a 18. héttől folyamatosan. Most meg már kész kis vasgyúró. Nem kíméli az anyukáját! :)
A 23 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!