Ha a 10. hétig nem volt különösebb hányingerem, undorom, (csak az 5.6. héten), akkor mostmár beleélhetem magam, h nem is lesz?
Én csak akkor érzem az émelygést és az undort, ha sietek, és nem figyelek arra, h nem ettem egy falatot sem már vagy 2-3 órája. Ha bekapok pár falatot elmúlik minden.
Ez már a 2.terhességem. Elsőnél még ennyi sem volt. Viszont most sokkal vékonyabb vagyok mint az első terhességemnél, és gyöngébb is...ezért várom azt az ominózus 12.hetet, h végre tutira megnyugodjak. Nem szeretnék fogyni mégtöbben. 170centi vagyok és 52 kiló...szal elég gáz...
szia. nekem a hatodik hettol kezdodtek az emelygeseim, napi szintu oklendezes, undor, hanyas. a 9.-ik hetig csak kb 5x hanytam, de aztan megduplazodott, es a 11.ik heten mintha egyre erosodott volna, mar napi szintre.ma meg egyenlore nem volt semmi, lehet h. azert mert kolat ittam, es rogton amint felebredtem ettem, mert ha nem eszem, annal rosszabb.ejjel oklendeztem parszor. en ugy vettem exre,h. nekem egyre erosodtek a rosszulletek, de bizok benne, h.mar el fognak allni, mert holnap toltom be a 12 hetet.lehet h. szerencsesek koze fogok tartozni.es remelem te is.
boldog babavarast
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!