20+4-napos kismami vagyok! Nektek mekkora a pocitok? Nekem valahogy nem akar nölni. Lehetséges ez?
Szia
Ne aggódj, ez teljesen alkatfüggő.
Semmi rosszat nem jelent, ha neked esetleg kevésbé látszik. Majd megindul :)
Vannak, akiknek szakaszosan nő, és vannak, akiknek sokáig egyáltalán nem látszik - szóval csak nyugi!
Én 172 cm magas vagyok, átlagos testalkatú, de széles a csípőm, és mikor mentem be szülni, a felvételis doki azt kérdezte: - Hányadik hónap? 6?
Szia,
Én mindig is vaskosabb voltam.Most 22. hétnél tarok és 69kg-nál.57-röl kezdtem.Szoval szerintem ettöl is függ és testalkat.Én most megmértem kb.94 cm a hasam körfogata.Szovalj ne izgulj!!!Ahogy az elöttem iro is irta az én anyukám is ment velem szülni és kérdezték töle mit akar.Nem hitték el hogy szülni ment.kicsi hasa volt.és 2.90-nel megszülettem.De ö az egész terhesség alatt 7kg-t szedett fel.Szerencsés volt!Nem ugy mint én!!!:-)
Minden jot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!