Állandó jelleggel be van dugulva az orrom. Mi az az orspray mait használhatok és nem tengervízes?
Nekem is végig be van dugulva az orrom, kb. a második trimesztertől. Én nem használok semmit, mivel ez a terhesség miatt van, nem akarok feleslegesen gyógyszert szedni. Meg ezeket az orrspray-ket nem szabad állandóan használni, tönkreteszik a nyálkahártyát. Ha kibírható, akkor inkább semmit.
Viszont volt, hogy megfáztam sajnos és náthás voltam, arra pl. aloe verat használtam és pár nap alatt elmúlt minden panaszom. Sima aloe verat vettem (pont lehetett kapni a Tescoban, de szerintem még sok helyen, ha nincs otthon), letörtem egy kis részt, abból kifolyattam a lét és fülpálcikával bekentem belül az orrom. Hatásos volt.
Köszi mindenkinek! Az első terhességem alatt, ami 10 éve volt, sem az orrsprayről, sem a terhességi orr dugulásról nem tudtam semmit. Hónapokig használtam a nasivint és semmi bajom nem volt tőle. De most már a vízcsapból is az folyik, hogy tönkre teszi a nyálkahártyát és már érzem is vagy csak beképzelem, hogy már károsodott az orrom nyálka hártyája.
Pedig sajnos csak az segít semmi más.
Szia Én is ugyanebben a cipőben járok, viszont Nekem a terhesség előtt az orrnyálkahártyámat a rhinospray folyamatos használata megtépázta, mert allergiás vok. :(
Szóval amit ajánlok és használok az a SALVUS gyógyvizes orrspray.
üdv.36hkm
Én egy homeós orrspayt használtam terhesen, az a neve, hogy Euphorium. Igazából mikor fújkáltam vele az orrom, akkor segített, legalább néha kaptam levegőt, de az orrdugulás nem múlt el véglegesen. Viszont szülés után 2 nappal már nyoma sem volt az orrdugulásomnak...pikk-pakk eltűnt.
Tudom idegesítő, de türelem és kitartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!