Mennyi a valószínűsége hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
2010.dec.16.-án volt az utolsó mensesem.8 hónappal ezelőtt szültem és 6 hónapja van újra mensesem és minden hónapban minimum 5-6 nappal hamarabb jött meg.Ma 19.-e van és még nem jött meg.Napok óta vannak mensi érzéseim és jelei,de ezek a jelek a terhesség jelei is.Nincs semmi folyásom,gyakran fáj a fejem és leszakad a derekam.A mellem nem fáj és nem is feszül.Mensi előtt szokott.Tegnap délelőtt csináltam egy tesztet amire az volt írva hogy a nem várt menses után 3 nappal már kimutatja.Negatív lett.A barátnőm azt mondta hogy még korai megcsinálni mert neki is 1 héttel a nem várt menses után mutatta csak ki mert előtte 2x is negatív lett neki.Nekem ma van meg a 3.nap.Holnap délelőtt is csinálok egyet mert akkor már biztosan ki kell mutatnia.Szerintetek terhes vagyok?Semmi nem történt ami miatt késnie kellene.Írjatok!:o)2011. jan. 19. 08:47
1/7 anonim válasza:
Nekem 2010.08.18.-született meg a kislányom most 5 hónapos én jan 9-én kaptam be megint a legyet:végre valaki aki a derékfájásról ír nekem hétfőn tehát pont a beágyazódásnál szakadt le a derekam apa masszirozta mint szülésnél fejem fáj illetve a mellem nekem sem fáj vagy feszül inkább azt érzem látom ahogy emelkedik nő.:)én ma vagyok 10 napos jövőhéten tesztelek.
2/7 anonim válasza:
Hát ezek a tünetek valóban utalhatnak terhességre! Ha nem jön meg akkor pár nap mulva csinálj még egy tesztet! De így nagyon babának hangzik,de kitudja,az is lehet,hogy késik!
3/7 A kérdező kommentje:
Annyi történt a kérdésem után hogy elmentem pisilni és a wc papír vérpöttyös lett és tettem is be betétet gondolván hogy megjött mivel gyenge hasfájás is kíséri még most is mint amikor meg van, de többször nézegetem a betétet és azóta semmi vér.Ha nem jön meg rendesen akkor holnap reggel csinálok tesztet.Lehet véres foltozás a terhesség kezdetén?
2011. jan. 19. 10:51
5/7 A kérdező kommentje:
Nos,továbbra sincs vérzésem,de egész nap fájdogál enyhén a hasam mint amikor a menses 1-2.napján szokott.A leírtak alapján mit gondoltok anyukák,terhes vagyok?
2011. jan. 19. 13:59
6/7 anonim válasza:
Csinálj még egy tesztet!Lehet terhesség! Írd majd meg az eredményt!
7/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyok terhes, mert 20.-án megjött és csináltam azért tesztet is ami negatív lett!Köszönöm a válaszokat!Megkönnyebbültem mert csak nyár végén szeretnénk összehozni a babát mert a kisfiam még csak 8 hónapos és korai lenne. :o)
2011. jan. 22. 09:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!