Mikor érdemes leghamarább ultrahangra menni?
"Remélem,bírni fogom majd 2 kicsivel"
Bírni fogod :) -tapasztalat:)
A "nagy" lányunk 2 éves 3 hónapos és 2 napos volt,amikor megszületett a húga. Ahhoz képest,hogy mindent egyedül csináltam : házi munkát éppen úgy mint a gyerekek fürdetését-mert párom egyfolytában dolgozott,nagyszülők/testvérek meg a környéken sincsenek.
... na, ahhoz képest NAGYSZERŰEN boldogultam :D port nem töröltem, de minden mást meg tudtam csinálni. A "nagy" hamar megszokta,hogy már nem egyke,soha semmilyen gondom nem volt Velük :) Kisebb probik most vannak,hogy már a kicsi is 1,5 éves... játékon veszekednek (noha sok mindenből 2 van),meg a kicsi a mandarint hamarabb megeszi,aztán ácsingózik a testvére mandarinja után - de eszt leszámítva imádják egymást és nem nehéz őket "nevelni"
Annyira nem bántam meg,hogy "csak" 2 év van köztük :)
Boldog babavárást!!! és egészséges kisbabát!! :D
üdv: holnap 7 hetes korábbi válaszadó :D
Köszönöm szépen!
Tudod,már jól bele éltem magam, de sajnos volt már 2 vetélésem,így most még nagyon félek! Holnap kezdem a 7. hetet,ami vagy az utolsó lesz,vagy boldog 3 gyermekes anyuka leszek.
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!
Kedves Kérdező! Mégsem bírtam ki, és ma már voltam nőgyógyásznál: az eredmény: 9mm-es petezsák, jövő héten kontroll. :)
Üdv, szfvári válaszoló
Én már a jövő hetet csak ki várom.Akkor már szív hang is lehet lesz:)Majd írok.
Ismét gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!