18 hetes ultrahangra,17+5 naposan?
Figyelt kérdés
Szóval volt időpontom a doktoromhoz jövő hét szerdára, mikor is már 18+3 hetesek lennénk, de pont előtt fog elfogyni az utrogestanom, (amit még a méhlepény miatt kell szednem), ezért azt javasolta az asszisztens, hogy kérjek korábbi időpontot, de már csak most péntekre tudtak adni ,amikor még csak 17+5 hetesek leszünk! Kérdésem a következő: szerintetek meg tudja csinálni a 18. heti uh-ot két nappal korábban? Nagyon nem szeretnék jövő héten is menni, mert vizsgám lesz....(meg mert nincs is időpont..)
Válaszotokat előre is köszönöm 17+2 hkm
2011. jan. 18. 14:55
1/5 anonim válasza:
Szerintem minden akadály nélkül :) tökéletes ez az időpont!
3/5 anonim válasza:
Nekem is akkor csinálták az első bébivel. Nem volt baj. MOndjuk mentünk 20 hetese is, azt már nem tudom minek, valószínüleg azért, mert a pasas szerette a pénzt.
4/5 anonim válasza:
Bocsi, hogy belekérdezek, de én úgy tudom, hogy utrogestant a 12 hét után tök felesleges használni, hisz 12 héttől átveszii a placenta a szerepét 100%-ban. Neked valami bibi van vele? Én is használok 3x1 hüvelykapszulát, de 12 héttől csökkentenem kell.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Kedves utolsó!
Én is így tudtam, mindaddig, míg a dokim a 12. heti uh-n azt nem mondta, hogy nem állhatok le vele...És ha dokim azt mondja, akkor az Szentírás számomra..:)
2011. jan. 20. 08:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!