Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12+2 naposan mehetek a 12....

12+2 naposan mehetek a 12. heti ultrahangra?

Figyelt kérdés
Az orvos azt kérdezte,hogy mikor töltöm be a 12.hetet.Nos,én pont holnap(szombaton)leszek 12 hetes,mindig szomati napon van a hét-váltás.Most akkor hétfőn már betöltöttem a 12.hete,mert akkorra adott időpontot.
2010. nov. 5. 16:48
 1/4 anonim ***** válasza:

Így van, hétfőn már 12 hetes 2 naposak lesztek.

Nem baj hogy hétfőn mész a 12. heti UH-ra.

2010. nov. 5. 17:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Gondolom erre Te is tudod a választ...a 12.heti UH 12.és 13. hét között javallott(vagyis a legjobb időben vagy)...nekem is szombaton volt a hét-fordulóm(már megszületett a kicsi),és keddi napon mentem a 12. heti gen.UH-ra.
2010. nov. 5. 17:03
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi!

Nem,nem tudtam a választ,különben nem írtam volna ki:))Vagyis bizonytalan voltam,hogy most akkor be van-e töltve a 12.,vagy majd a hét végén számít betöltöttnek.Első baba,szerintem nem csoda hogy néhány dologban bizonytalankodom:))

2010. nov. 5. 17:48
 4/4 A kérdező kommentje:
Gratulálok a babádhoz!Sok örömöt hozzá!
2010. nov. 5. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!