Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sötétbarna kevés folyás...

Sötétbarna kevés folyás jelenthet babát mensi előtt 4 nappal?

Figyelt kérdés

Volt valakinél ilyen, hogy így kezdődött? Azért kérdezem, mert nekem mensi előtt még SOHA nem volt ilyen (max csak pár csepp rózsaszín), és most sok furcsaságot tapasztaltam (pl. éles szúrás is volt esténként az alhasam alatt jobb oldalt egy pontban)de nem tartott csak pár másodpercig...

Lehet hogy babás vagyok? Ha igen, akkor nem ad okot aggódásra ez a barnázás? Vagy most így jelez a szervezetem, hogy meg fog jönni? De ilyen még sose volt...

2011. jan. 18. 10:29
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Hát most megnyugtattál. :) Szóval a cicifájás se baj ha már nincs annyira és nem mindig van. :) Na ennek örülök.

Akkor még van remény.

A másik dolog: A hőtök hogy alakult?

Mert nekem végig magas volt 36,9 több napig majd 2 napig 37 volt, most meg 36,8. :( Félek, hogy holnap még jobban leesik...akkor már tudni fogom, hogy mensi lesz. :(

Majd írom, hogy mi van velem!

2011. jan. 18. 18:28
 12/17 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Nem fog leesni és kész!!!! Én nyáron "ágyazódtam", úgyhogy a hőm nem volt túl mérvadó.

Mivel hiszek a vonzás hatalmában, végig arra koncentrálok, hogy minden oké, és bevonzom a jót.

22 hetesen kiderült, hogy gond lehet a babával, mert rossz lett egy vírus tesztem.8 hét genetikai tanácsadásra szaladgálás után végre hétfőn kiderült, hogy minden oké, még a terhesség előtt átestem ezen a víruson, úgyhogy a maradék időt végre kiélvezhetem.

Végig arra gondoltam, hogy 8 évet vártam erre a babára, nem létezik, hogy bármi baja legyen.

Most csak arra koncentrálj, hogy nem fog megjönni, és ott az a borsószem a pociban.

Nagyon-nagyon szurkolok, hogy így legyen!!!!!!

2011. jan. 19. 08:30
 13/17 A kérdező kommentje:

Köszi a bíztatást, de sajnos ma reggelre megjött. :( Nem is értem miért, pedig jókor voltunk együtt, minden jó volt, most tényleg mindent megtettem, hogy sikerüljön, és tessék. Megint jöttek az új tünetek mensi előtt most megint másként volt mint lenni szokott (nem tudom hova tenni ezt a 2 rettentő éles szúrást sem, mi okozta mert ilyen se volt még..), és én meg reménykedtem megint, hogy most hátha sikerült, és tessék! Újra és újra csalódnom kell! :(

A hőm fokozatosan zuhan. 36,8 volt még tegnap, ma meg már 36,7. Az alaphőm meg egyébként 36,5.

Ez van. :(

2011. jan. 19. 10:02
 14/17 A kérdező kommentje:
Hát azért az durva, hogy 8 évet kellett várnod babára! De végül sikerült az a lényeg! Hát nem is értem, miért van ez. Olyan természetes dolognak kéne lennie, hogy egy nő teherbe esik, erre tessék: éveket kell rá várni, hogy sikerüljön, vagy az is lehet, hogy soha nem fog. Másoknak meg egyből összejön! Miért ilyen igazságtalan az élet??? :(
2011. jan. 19. 10:04
 15/17 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom, hogy mégsem sikerült, pedig a tüneteid alapján én is azt hittem és szurkoltam neked.
2011. jan. 19. 10:26
 16/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom hova tenni azt a két éles szúrást amit éreztem odalent jobb oldalt egy pontban és nem tudom hova tenni ezt a kis barnázást mensim előtt 1 nappal, ami soha nem szokott lenni, és 3 nappal korábban is jött meg...furcsa, de megjött. :( Ugye nem az történt, hogy ott volt a baba, csak nem tudott megtapadni???
2011. jan. 19. 10:32
 17/17 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Annyira sajnálom! Mostmár ne rágódj azon, hogy ott volt e a baba, vagy nem. Remélem minél hamarabb összejön a várva várt baba!

Kitartás, és fel a fejjel!

2011. jan. 20. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!