Az arcon lévő pattanások elmúltak azoknak akik terhesek lettek? Vagy inkább kijöttek?
Szia!
Én olyan fogamzásgátlót szedtem 6 évig ami elmúlasztja a patikat mert a mellkasom és a hátam is tele volt vele az arcomról meg ne is beszéljünk. Abbahagytam babaprojekt miatt és hát ugyanúgy visszajöttek mint régen. Amikor teherbe estem még jobban kijöttek. A nőgyógyászom elküldött bőrgyógyászhoz pedig nem panaszkodtam csak látta hogy nézek ki. Gondolhatod...nagy daganatok voltak és fájtak is. A bőrgyógyász adott egy oldatot amit terhesen is lehet használni ezt használtam 10-12 hétig és mostanra elmúltak csak a hátamon maradtak de azt nem is tudtam kenni meg azok inkább olyan kiütésszerű apró pöttyök.
Szóval a baba öszejön attól,h. pattanásos vagy nekem még a ciklusaim is teljesen összevissza voltak 2-3 havonta jött meg és 8 hónap alatt terhes lettem.
Üdv
37 heteske
Előző vagyok.(37 hetes)
Hát egyszer régen úgy 4 éve csak úgy abba akartam hagyni a tabit kijöttek a ragyák ahogy kell, elmentem a bőrgyógyászhoz és ugyanezt mondta mint neked. És,h. addig is szedjem a tabit ha nem akarok gyereket.
Ehhez képest soha nem látott módon lettem ragyás az első 20 hétben terhesség alatt és sztem utána is attól a gyógyszertől múlt el amit adtak és nem magától.
szia!
én alapból nem voltam pattanásos,de így terhesen amikor meg kellene jönnie mindig kijön ugyan úgy,mint amikor mensiztem!
üdv:35 hetes
Szia!
Nekem a terhesség előtt normális volt a ciklusom,ami aktuális időközönként pár pattanással járt.A teherbeesés után szinte azonnal félelmetesen 'kirügyeztem',ez pár hétig tartott,azóta olyan sima és puha lett a bőröm,mint a baba popsija:).
Üdv 36 heteske
Az én bőröm csúnya, pattanásos volt a terhesség előtt. Az okát bőrgyógyász sosem tudta megállapítani. 39 éves vagyok, de a patiktól függetlenül villámgyorsan összejött a baba, tehát az biztos, hogy nem befolyásolja. Terhesség első harmadában kaptam hormonpótló gyógyszert, mert nem tűnt elégnek az, amit a szervezetem előállított. A pattanások azonban egyáltalán nem múltak el, vígan rügyeztek az arcomon továbbra is.
A harmadik trimeszterre viszont azt mondhatom, hogy teljesen elmúltak. Csak a régi hegek maradtak meg. Hogy ez most véletlen, vagy hormonális hatás, én nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!