Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szinte minden nap görcsöl a...

Szinte minden nap görcsöl a hasam. Az orvosomnak mondtam, de nem mondta, hogy baj lenne. Különben is mikor múlik el ez a mindjárt megjön érzés?

Figyelt kérdés
Sokat idegeskedek a görcsölés miatt, pedig tudom, hogy nem szabad, de egyszerűen nem tudom magam lenyugtani. Alapból is nagyon parás vagyok :-)
2008. jan. 24. 20:35
 1/5 anonim ***** válasza:
54%

Szia

Nem irtad hany hetes vagy,de Rn 9 hetes es meg mindig van,h begorcsol a hasam,de mar kozel sem ennyit es ugy mint az elejen.

Azt mondjak,h ez elofordul vegig a 9 honapig,de orulnek En is ha elmulna.Ne izgulj,azt mondjak,h a meh no,es beul atalakul minden a baba kenyelmere.

Probalj meg ne idegeskedni,tudom konnyu mondani,de hidd el semmi baj nincsen.

9 hetes kismama

2008. jan. 24. 20:40
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj nem tudom,h.hanyadikhéten vagy,de kb a 12hétig előfordul a hasad alján,hogy görcsölget fáj,addig amíg nem vérzel vagy nem elviselhetetlen az érzés nincs semmi gond,ne aggódj.Egyszerüen a te szervezeted nehezebben kezeli azt ,hogy nő a méhed és az azt tartó szalagok nyúlnak .Ez mindenkinek megvan csak kinek jobban ,kinek rosszabban.Ha ideges vagy és feszült vagy azzal csak ártassz a babádnak,ha az első trimeszterben vagy akkor tudod,nagyon érzékeny még a kicsi és ugye azt te sem akarhatod,hogy az ideg menjen rá a babára és emiatt veszítsd el.nyugodj le és ha már elviselhetetlen a fájdalom akkor hívd a dokit és vizsgáltasd meg magad,ha csak mensi szerű görcsök vannak,sajnos ez vele jár,de természetes dolog.Hidd el nem lesz semmi gond és gratula a babához:)egy 16hetes lismama
2008. jan. 24. 20:40
 3/5 A kérdező kommentje:
Bocs, elfelejtettem írni, hogy 6 hetes vagyok. Nem elviselhetetlenek a görcsök, eddig inkább enyhék voltak, de szinte minden nap egyszer-kétszer előfordult. Köszi, hogy megnyugtattatok! Megpróbálok nem idegeskedni.
2008. jan. 25. 07:10
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is előfordúlt néha hogy görcsöltem,de nem szabad idegeskedned szerintem ez mindenkinél természetes mivel a méh növekedig ez sajnos elég sokáig előfordulhat. De ez temészetes. A görcs csillapítására nagyon jó a MagneB6 én is ezt szedem.
2008. jan. 25. 09:01
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia, en meg nagyon az elejen vagyok, de nekem is gorcsol a hasam. Nem olyan elesen, mint menzesz elott, de szinte egesz nap erzem, tompa fajdalomszeru, de nekem is mindig olyan erzesem van, hogy mindjart megjon...:).

A tobbiek valasza eddig megnyugtatott, nem izgulok emiatt.

2008. febr. 1. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!