A szülési fájdalom olyasmi, mint amikor életedben először megjön?
Figyelt kérdés
Nekem 13 évesen jött meg először és iszonyatos görcseim voltak, annyira, hogy nem bírtam kiegyenesedni, felállni, de azért nem sírtam :-) és a mai napig nem felejtem azt a fájdalmat. Kb a szülési is ilyesmi?
31hkm
2011. jan. 17. 10:55
11/12 anonim válasza:
amikor elkezdődnek a fájások, az tényleg olyan mint amikor megjön, ahogy egyre sűrűbbek lesznek, egyre nehezebb őket elviselni. Nekem egyszer volt vesegörcsöm, akkor zokogva fetrengtem a földön, annyira fájt, na a szülés ahhoz hasonlított, csak minden fájásnál még jól le is izzadtam, és a gyomrom is görcsbe szorult. Mozogni a fájás közben nem tudtam, csak az ágyba támaszkodva álltam. A kitolás is fájt de az valahogy máshogy ott már látod a végét és az erőt ad. Szóval a szülési fájdalom a legdurvább fájdalom amit életemben átéltem. De amikor ott piheg a mellkasodon a kisbabád az kárpótól mindenért. Most várom a második babámat :)
12/12 anonim válasza:
Mostanra rengeteg topicot átolvastam , és általánosan elmondható , hogy minden nő arról számol be ,hogy soha nem érzett még ilyen fájdalmat. Miért nem adnak fájdalomcsillapítót közben? Ez számomra teljesen érthetetlen. Előbb kellene vmi morfium erősségű érzéstelenítőt és csak utána az oxitocint. Egy biztos , ha egyszer eljutok odáig ,hogy gyereket akarok szülni , még csak véletlenül sem szexelek addig védekezés nélkül , amíg meg nem beszéltem egy szülésznőgyógyásszal ,hogy mindent a fájdalomcsillapítóval kezdünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!