Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jan.24-én kellet volna megjönn...

Jan.24-én kellet volna megjönni a mensimnek. Mivel soha nem késett még 30. -án csináltam tesztet ami pozitív lett. Feb.9. -én megyek dokihoz! Ő már látni fog valamit? Tuti, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Mert másfél éve probálkozunk,de remélem hogy most sikerült!Légyszi írjatok!Előre is köszönöm!
2009. febr. 2. 08:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Elvileg már látnia kellene a terhességet.Nekem is látta ilyenkor már a petezsákot, persze még pici volt.Ha késik és a teszt is pozitív akkor ott baba van.Gratulálok:)

18 heteske

2009. febr. 2. 08:39
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen nagy a valószínüsége hogy kismama vagy.A doki biztosra megtudja neked mondani mire mész,még akkor is ha nem lát még szívhangot.Ennyi idő után megérdemlitek hogy sok örömetek legyen majd leendő babátokban.
2009. febr. 2. 08:42
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is úgy tudom, hogy a petezsákot már kell minimum látnia ilyenkor, és gratulálok, mert azt szokták mondani, hogy fals negatív eredményt adhat a teszt, de ha pozitív lett, akkor ott baba van! Megérdemlitek ennyi idő után!

20 hetes 6 napos kismama

2009. febr. 2. 08:56
 4/5 anonim ***** válasza:

Ez szerintem is baba! :) A doki látni fog valamit, lehet csak a petezsákot, de ha nem is lát többet, akkor visszahív 1-2 hét múlva! Drukkolok nektek! Minden jót!

23 hetes kismami

2009. febr. 2. 11:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Hali! Nekem 23-n kellett volna megjönnie és ma voltam dokinál, de sajnos még nem látott semmit. Igaz, hogy hasi ultrahangot csinált csak, nem hüvelyit. Azt mondta 2 hét múlva menjek hüvelyire, azon már biztos látható lesz. Talán szerencséd lesz és látnak már nálad valamit. Boldog babavárást! :)
2009. febr. 2. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!