A 12. heti u. h. -n korrigálják a terhességi kort?
Figyelt kérdés
Az utolsó menzesz szerint már a 9. hétben vagyok, u.h. szerint még a 8-ban. Biztosan tudom, hogy 3-4 nappal később fogant mint félidő, de az egy hét különbség talán sok... Ilyenkor már látják pontosan, és az u.h. eredményét vehetem alapul? Vagy később lesz pontosabb, még lehet hogy mégis kicsit idősebb vagyok?2011. jan. 16. 13:50
1/9 anonim válasza:
Nekem 12 hetes uh-n 4 nappal volt fiatalabb a terhesség, mint mensi szerint. Senki nem korrigált semmit.
Majd a dokid odafigyel rá.
Igazából pár napos korrigálásnak akkor lenne értelme, ha napra pontosan lehetne tudni, mikor születik a baba, de mivel ez nincs így, felesleges pakolgatni. De majd a dokid eldönti.
2/9 anonim válasza:
Korrigálják, de csak a jelentősebb eltéréseket. Az a pár nap egyáltalán nem fontos. Meg akár mérési hiba is lehet.
3/9 anonim válasza:
Nálam 2 hét különbség van perpill a mérés és a naptár között. Úgyhogy remélem korrigálnak majd :)
4/9 anonim válasza:
Nálam hiába számolta a doki a 12. heti uh-ig a méretek alapján pontosan, ahogy én is számoltam a peteérés szerint, a szülés időpontja akkor is a menzesz napja szerint van kiírva valamiért, azaz majdnem egy héttel korábban. Kicsit összekavarodtam ebbe a számolgatásba.
5/9 anonim válasza:
Én is most megyek majd 12 hetes ultrahangra ,de engem is idegesít hogy én pontosan tudom mikor fogant a baba és én még csak 9+3 napos leszek akkor....Így is rendben lesz a vizsgálat???
6/9 A kérdező kommentje:
Tehát tulajdonképpen 10. hétben vagy nem a 12.-ben? Akkor szerintem korai, de majd gondolom újra elhívnak egy-két hét múlva.
2011. jan. 16. 20:27
7/9 anonim válasza:
a dokinak mondtam hogy én mennyinek számoltam és azt mondta nem bej menjek !!!
9/9 anonim válasza:
Én múlthéten kedden voltam dokinál.
Mensi szerint akkor a 11 hetes voltam.Méret alapján 10+6.A szülés dátuma eddig augusztus 1 volt,most augusztus 3 lett.
És hozzáteszem a kiskönyvembe pedig 11+3 napot írt be.
Érti ezt valaki?Ha igen segítene?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!