Debreceni Nagyerdei 4D Ultrahang Centrum?
Szia. Én jelenleg most is oda járok. Az orvos Dr. Sápy Tamás, egy nagyon korrekt, hozzáértő szakember, és nem rémisztgeti feleslegesen az embert. A férjem a legelső vizsgálattól mindig bent lehetett velem.
árak: a legelső vizsgálat 8000 volt, utána 12 hétig 5000 volt alkalmanként uh, most havonta 6000 a terhesgondozás vizsgálattal, uhval. A szülést 100.000-ért vállalja.
Ha kérdésed van akkor nyugodtan írj!
16 hetes kismama
Szia!
gratulálok! :)
Én voltam már ott :) azóta mindenkit oda küldök :) Klári aki a vizsgálatot végzi, hihetetlenül jó szakember és nagyon érti a dolgát!!!!!! 100% profi+ roppant kedves! Nagyon fogod élvezni, bárkit bevihetsz magaddal akár + 3 főt is :). Készülhetsz kérdésekkel is! szívesen türelmesen válaszol. Asszem 12- és 13 e. körül mozog az ára. Már alig várom, hogy a 2. babám is olyan korú legyen, hogy érdemes legyen elmenni. :))) Remélem neked is tetszeni fog!
Üdv :)
Szia!
Én voltam az előző komment író
én csak az 4D Uh-ról tudok nyilatkozni,engem Sápy nem kezelt, de találkoztam vele sokszor a klinikán. (Bent feküdtem sajna az utcsó 2 hétben)és nagyon rendes, figyelmes dokinak tűnt :) sokan járnak hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!